Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Van androidra olyan lámpa...

Van androidra olyan lámpa progi amivel szabályozni lehet a led fényerejét?

Figyelt kérdés

2022. júl. 22. 01:03
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
91%

A legtöbb vezérelhető RGB-s cucc gyártójának van saját mobilos applikációja.

Nyilván ehhez olyan termék kell ami rendelkezik valamilyen rádiós (Wifi, Bluetooth) kapcsolattal.

Ezekben bármit betudsz állítani, ha RGB-s akkor a színeket is, ha sima 1 diódás akkor fényerőt stb.

Illetve léteznek még általában LED szalagokhoz való olyan vezérlők (csak külön a vezérlő táp nélkül), ami Wifin tud kommunikálni telefonnal, nem csak a saját (Wifis) távirányítójával, ha! Pl. Androidra letöltesz valami LED vezérlő alkalmazást, és sikerül is párosítanod az eszközt a telefonnal. Sok ilyen alkalmazás van, sok közülük szart sem ér, csak reklámmal van telebaxva.

A legjobb ha veszel valamilyen okos fényforrást és a saját mobilos alkalmazását használod hozzá.

Én TP Link okos E27 fényforrásokat használok [link] Play áruházból letöltöd a Kasa alkalmazást hozzá, és utána akár még Afrikából is szabályozhatod a fényerejét egy mobillal :D

2022. júl. 22. 01:59
 2/16 Szirty ***** válasza:
29%
Melyik LED fényerejét?
2022. júl. 22. 07:09
 3/16 anonim ***** válasza:
60%
2 a zseblámpavaku fébyerejét
2022. júl. 22. 07:17
 4/16 anonim ***** válasza:
69%
1-es ő szerintem a telefon "Vaku" ledjére gondolt
2022. júl. 22. 07:25
 5/16 anonim ***** válasza:
59%
#1 elég egyértelmű, hogy a kérdező a telefon beépített vakujára gondolt, amit lehet zseblámpaként használni.
2022. júl. 22. 08:39
 6/16 Szirty ***** válasza:
51%

"szerintem a telefon "Vaku" ledjére gondolt"

Lehet.

Én meg wifi vagy BT vezérelt LED szalagra gondoltam.

Ezért kell(ene) leírni legalább azt hogy a kérdés pontosan mire vonatkozik.

2022. júl. 22. 09:44
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
6 Ott van a kereső szavaknal h "led" "vaku" eleg egyertelmu
2022. júl. 22. 13:53
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
És még engem pontoznak le, aki értette a kérdést. Hát befosok.
2022. júl. 22. 14:05
 9/16 Szirty ***** válasza:
48%

"Ott van a kereső szavaknal h "led" "vaku"

Ott van. A kérdés szövegében is benne van hogy "LED".

A keresőszavakat nem szoktam megnézni mert nem egyszer nagyon félrevezetőek voltak.

Viszont továbbra is szorgalmazom a pontosan feltett kérdést ami mentes minden olyantól hogy gondolhattuk volna hogy gondolta...

2022. júl. 22. 14:12
 10/16 anonim ***** válasza:
#9 Add fel, miért nem tudsz annyit írni, hogy "tényleg, azt bem is figyeltem" tipikus 😁
2022. júl. 22. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!