Mobilhoz mikrofont csatlakoztatni?
Figyelt kérdés
Ha mobil jackjébe csatlakoztatok puskamikrofont, akkor az felveszi a hangot rendesen? (Kamerához akartam volna csatlakoztatni, csak az én videokamerámnak nincsen lyuka).
Ha lehet, akkor milyen puskamikrofonok kompatibilisek?
Galaxy S10 mobilról van szó egyébként.
Köszi a segítséget.
2022. júl. 21. 21:07
1/3 anonim válasza:
Vannak kifejezetten telóhoz fejlesztett mikrofonok, van háromgyűrűs jackes is, meg USB-s is, mindenféle felhasználásra.
Itt egy szortiment:
2/3 anonim válasza:
Kieg.: a puskamikrofonok egy része kondenzátormikrofon, azaz vagy fantomtápot igényel, vagy elemet kell beleraknod. Utóbbi estben elvileg össze lehet bütykölni egy olyan kábelt, ami a telefon mikrofonbenetére adja a jelet. Ha nem elemes, akkor viszont nem fog működni, mert azon az aljzaton nem jön fantomtáp.
3/3 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm.
Ez a mikrofon kompatibilis lehet mobilba dugva? : Rode NTG2 Condenser Shotgun Microphone
És ez a mikrofon hosszabbító rúdon belógatva lenne.
2022. júl. 21. 22:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!