Az időt hogyan lehet beállítani egy nagyon okos okosórán?
Figyelt kérdés
Párosítottam a mobillal.
A leírásban wearfit applikációt ajánlott, de jó lenne anélkül megoldani elvileg a 21-ik században élünk, és nem a középkorban.
2022. júl. 20. 01:33
1/7 anonim válasza:
Jellemzően kell az alkalmazás az üzemeltetéshez (ami sajnos sokszor egy bűzlő gennyrakás)
2/7 anonim válasza:
A telefonról szedi a pontos időt, az meg a hálózatról. Az app nélkül sanszos h nem fog menni.
3/7 anonim válasza:
Ha olyan a készülék, a beállításokban kikapcsolod az óra szinkronizálását és ezt követően engedi csak kézzel állítani a dátumot és időt.
Ha nem, akkor az app segítségével lehet.
4/7 anonim válasza:
Nem értem miért gond appal állítani be rajta az időt, az én órámon ezt egyszer kellett megcsinálni, azóta ha nem is kapcsolódik a telefonhoz, mutatja ugyanúgy az időt.
5/7 anonim válasza:
A trükk az, hogy Bluetooth kapcsolat létesítésekor időt szinkronizálnak a készülékek. Szimplán átveszi az óra a mobiltelefon idejét. Szerintem ennél egyszerűbben és hatásosabban ezt nem lehet megoldani.
6/7 A kérdező kommentje:
Kellett az applikáció anelkül semmi sem történt, de az applikációval 30 percig kellett játszani, hogy az időt és a dátumot szinkronizálja.
Ami érdekes volt az app használatához internet és regisztráció szükséges.
Elmennek ezek a büdöspi csába!!!
2022. júl. 20. 18:17
7/7 anonim válasza:
Valamit rosszul csinálsz, mert azon nyomban be kell ugorjon az idő és dátum, amint létrejön a kapcsolat. Az appal kapcsolatban gondolom igazad van, mert nagyon rossz az értékelése, de hát olcsó órától mit várjon az ember. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!