Le szeretném cserélni a redmi 9at telefonomat, mert undorítóan lassú. XIAOMI Redmi Note 11 jobb lehet?
A 9at undorítóan és ideg összeroppantóan lassú. Az akksi miatt xiaomi van tervben. Fent említett redmi note 11 van kinézve. Második telefonnak lesz, tehát játék, rádió, böngészni, néha telefonálni.
A lényeg,hogy az akksi jobban bíja, mint az fe20-é, illetve ne kelljen 5-10 mp-ket várnom, mig betölt egy oldalt/programot.
Ha van jobb hasonló árban, írjad! Köszi!
Igényeidnek, pénztárcádnak az iPhone Se 2022 mennyire felelne meg, nem tudom.
Jó ideig kap támogatást, nem lassul be.
Fm rádió nincs benne, netről lehet (nem tudom hogy FM rádiót hallgattál -e a Xiaomi telefonon.
Nekem volt iPhoneom most Xiaomim van, Redmi note 8t-m. Ha van rá kereted, vegyél egy újabb iPhonet, én is azt fogom tenni, nekem a mostani telefon csak átmeneti, de meg kell jegyeznek várakozásaimat jóval felülmúlta.
Ha gyorsaság a lényeg akkor esetleg egy újabb Xiaomi is jó lehet, de ha a pénzt nem vesszük figyelembe, egy IPhone lenne a legjobb, szerintem.
4.
Nem a kerettel van baj. Iphone-nal sem. Sőt. 2018-ban volt egy SE-m. Imádtam azt a telefont. De másodiknak ( mint irtam is) az akksi lenne a fontos. Az a prio.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!