Törölni fogják a Google fiókomat. Telefon fő emailje. Mit tegyek?
Miért és hogyan törölne bárki is egy e-mail fiókot, aki nem a tulajdonosa?
S erről a tulajdonos mégis hogy szerezhetne tudomást így előre?
Biztosan nem valami adathalász, kamu üzenetet kaptál? Tipikus, hogy ilyesmivel fenyegetőznek.
De ha tényleg megszűnik az email fiókod, bármilyen okból, akkor a telefontársaságnál biztosan van mód rá, hogy másik címet adj meg. Szerintem személyes adatnak számít, azt meg törvény írja elő, hogy helyesbíttetheted, de nyilván a szolgáltatónak is így praktikus.
Szerintem valami scam üzenetet kaptál, mert a gmail csak úgy nem törli a fiókodat. Nekem 6 gmailos email címem van.
Nézd meg, ki a törléssel fenyegető email kuldoje. Én 90%-ban biztos vagyok, hogy fake fenyegetés.
* a 6 gmail is email címemhez 4 teljesen különböző google accountom van, t accounthoz 2-2 email, és 2 accountot 1-1 email.
Szóval nem tartom valószínűnek, hogy a google akarja törölni a fiókod, hacsak nem terrorista kiszólásokat vagy cselekedeteket irkálsz valakinek. A google érdeke az, hogy minél több felhasználója legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!