ManyMen90 kérdése:
Hahóó! Segítség! Bad Kamera! Hogy kell beállítani?
Figyelt kérdés
Az lenne a problémám,hogy vettem egy Alcatel OT-708-at (Vodafone 541,Alcatel One Touch Mini nevezd ahogy akarod)és a kamera egy rakat szar (mármint arra gondolok amivel videókat veszek fel).Na szóval az a baj,hogy mikor veszem akkor nem akadozik a kép semmi,de amikor leállítom és visszanézem akadozik a kép!!Ha esetleg másnak is van ilyen telefonja segíthetnétek!!2010. szept. 21. 19:23
1/7 bp1985 válasza:
Egy francia telefontól mit vársz el? Az összes alcatel a telefonok alja. Régen sem volt jó, most sem az. Ha nomrálisan akarod visszanézni, akkor valami jobb telefon kell.
2/7 A kérdező kommentje:
kösz a választ,de már rájöttem a megoldásra!!
amúgy az alcatel kínai telefon!
2010. szept. 21. 20:22
3/7 anonim válasza:
szia
Én is evvel a problémával vagyok.Légyszi írd már le hogy hogy kell megcsinálni!Mindennap fogom majd nézni.Ja és csak ide írd a válszokhoz.Előre is kösz.
4/7 bp1985 válasza:
Alcatel sohasem volt kínai, hanem francia. Max ki van adva nekik gyártásra, de attól még nem lesz kínai telefon.
5/7 A kérdező kommentje:
Nos hát annyi volt a baj,hogy amikor felveszed a videót és amikor visszanézed akkor akadozik!!De erre a megoldás csak az,hogy amikor visszanézed ott van bal felső sarokba egy azt megnyomod és akkor nem teljes képernyőn nézed a vidit hanem kissebbe!!És már meg is van oldva a problemo!
2010. okt. 10. 21:23
6/7 anonim válasza:
Ja kösz mindent,Már jobb.Hogy ennyit nem tudtam.
7/7 A kérdező kommentje:
Hát ja én is így voltam vele XD
2010. okt. 12. 21:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!