Vodafone leállás után 10GB extra adat feltöltőkártyásként?
Figyelt kérdés
Feltöltőkártyás csomagom van a Vodafone-nál. Most volt június 11-16 egy nagyobb leállás. És most belépve a fiókomba azt látom, hogy kaptam extra 10GB mobilnetet, ami augusztus 11-ig használható fel. Tehát olyan, mintha egyfajta kompenzáció lenne. De erről sehol sem írtak, nem jött email se meg a honlapjukon sem tüntették fel. Én pedig tuti nem rendeltem, nem látszik sem SMSben, sem az egyenlegemen. Ügyfélszolgálatot nem akarom ezzel zaklatni, meg ha hiba volt, nem akarom, hogy elvegyék :D
Valaki kapott még ilyet?
2022. júl. 17. 09:53
1/8 anonim válasza:
nem veszik el , legfeljebb ki számlázzák.
el kell használni...
2/8 A kérdező kommentje:
Ne is számlázzák ki, főleg, ha nem én kértem. De amúgy feltöltőkártyásoknak nem számlázás van, hanem levonják az egyenlegből.
2022. júl. 17. 10:11
3/8 Ypszilon1980 válasza:
Előfizető vagyok, de én is kaptam. Amúgy tök baromság, így is 20GB van, 10-et sem használok el egy hónapban, ergo nyugodtan adhatnának 100-at is, nem oszt nem szoroz. Ez már csak annak poén, akinek korlátlan netje van.
4/8 Ypszilon1980 válasza:
Voda amúgy mindig ezzel kompenzál, sok meglepetés nincs, ajándék. Először abból használod automatikusan a keretet és ha az kimerül, akkor lép be a te általad használható adatkeret, ezt nem vonják le és nem számlázzák ki.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ, Ypszilon!
2022. júl. 17. 10:26
6/8 anonim válasza:
Én nem kaptam. 18 éve feltöltős vagyok, rendszeresen töltöm is minimum havi 3 ezerrel, de inkább többel.
7/8 anonim válasza:
6.vagyok. Kaptam én is, most néztem meg a Voda fiókomban. :)
8/8 A kérdező kommentje:
Na szuper, akkor örülök:)
Csak illett volna ezt kommunikálni, pl egy sms vagy email jöhetett volna...
2022. júl. 17. 14:36
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!