Van valami védelem a telefonodon, tok, fólia, üvegfólia, kihajtható tok?
Figyelt kérdés
2022. júl. 16. 11:38
11/17 anonim válasza:
Flip tok vagy hogy hívják, kihajthatós mint egy notesz. Fólia nincs a kijelzőn.
13/17 anonim válasza:
12. Ez nagyon szuper! Köszönöm szépen a képet!
14/17 anonim válasza:
Üvegfólia mindig, tok is általában. Ha nem vagyok itthon, mindig tokban van, de otthon amikor pl játszok rajta mindig kiveszem belőle.
15/17 anonim válasza:
12. Ez tök jó.
Én soha sem használtam sem tokot, sem fóliát, mert még soha sem ejtettem le egy telefont vagy tabletet sem. Vagyis bíztam magamban. Viszont vettem most egy drága Samsungot, azt viszont nagyon féltem, szóval vettem rá ilyen megerősített sarkú, átlátszó szilikon tokot. A gyári fólia van rajta egyenlőre.
16/17 anonim válasza:
Jellemző. Az egyetlen értelmes válasz van lepontozva. 🤷♂️
17/17 anonim válasza:
Egy viszonylag masszív tok, aminek a hátulján kihajtható "támasz" van.
Három színben van meg (piros-fekete, kék-fekete, teljesen fekete) és néha cserélgetem őket a design miatt.
Aliexpresszen vettem, a három együtt kb. 3.000 Ft volt (Magyarországon darabja lett volna ennyi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!