Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Van olyan fólia telefonra ami...

Van olyan fólia telefonra ami védi a keretet?

Figyelt kérdés

Példáúl ha a telefonomat magába akarom hordani mindenféle tok nélkül, ugye a hatlapra maga van olyan fólia, de nekem a keretre kellene valami kis vekony fólia.

Kerestem de én nem találok.

iPhone 12 mini.

Köszönöm szépen a valaszokat !

#fólia #Keretvédő
2022. júl. 15. 20:35
 1/9 anonim ***** válasza:
Hát, szerintem nem létezik ilyen.
2022. júl. 15. 23:42
 2/9 anonim ***** válasza:

A párnás sarkú (bumperes) átlátszó szilikon tok jött be nekem, persze fóliával kombinálva a képernyőn. Vékony, de jelentős biztonságot ad, különös tekintettel a sarokra eséseknél.

Kb így kell elképzelni: [link]

2022. júl. 16. 01:35
 3/9 anonim ***** válasza:
2. Én is Ilyen tokot használok. Nagyon jó.
2022. júl. 16. 02:28
 4/9 anonim ***** válasza:
Azt toknak hívják. :D
2022. júl. 17. 09:52
 5/9 A kérdező kommentje:
Nekem fólia kellene , ami tényleg csak a karctol ved és esetleg még tokot is lehet rá tenni .
2022. júl. 17. 14:22
 6/9 anonim ***** válasza:

5. De ha teszel rá tokot, akkor minek a fólia az oldalára? Nem árulnak fóliát külön a keretre.

Vegyél egy rendes fóliát, aztán vágd fel egy szikével méretre. Megfogod, leméred a keretet egy mérőeszközzel, aztán tűfilcel bejelölsz megfelelő méretű darabokat a fólián. Végül kivágod. Nincs jobb ötletem számodra.

2022. júl. 17. 16:00
 7/9 A kérdező kommentje:
Jó ötlet ! Köszönöm!
2022. júl. 17. 16:20
 8/9 anonim ***** válasza:
Na, örülök, hogy segítettem!
2022. júl. 17. 16:26
 9/9 A kérdező kommentje:
Pitaka tokot használok és abban ugye a tetejét és az alját nem vedi rendesen. Ezért kéne rá fólia hogy a zsebkarcoktol megóvja
2022. júl. 17. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!