Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Korlátolt netem van,ekkor is...

Korlátolt netem van,ekkor is fogy a net mennyiség ?

Figyelt kérdés
5 GB net adatom van,ha bekapcsolva hagyom a netet (jobb felsô sarok fel-le nyíl,akkor is fogy a netem vagy csak akkor ha bôngészek?

2022. júl. 14. 14:18
 1/7 anonim ***** válasza:
85%

Ha be van kapcsolva is fogy minimálisan főleg ha a háttérben futó alkalmazások használják azt

Adathasználatnál ki tudod kapcsolni hogy a felesleges dolgok ne fogyasszák a netet, de ha korlátlan akkor igazábol mindegy

Nekem hónap végén picit belassul a korlátlan ennyi

De van hogy otthon is a mobilnet bekapcsolva marad és arról nézem a sorozatot

Régen 1-2 gb nettel is jártam így véletlen, és lefogyott :/ ezért váltottam korlátlanra

2022. júl. 14. 14:24
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mindig van valamennyi forgalom, főleg ha az alkalmazásaid naprakészen tartják magukat. Ha be van kapcsolva automatikus frissítés akkor le is tölthetnek.
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Alapból nem fogy, de ha háttérben futó programok használják, például folyamatosan szinkronizálnak, az fogyasztja, meg az adatkapcsolat fenntartása az akkut is meríti, így érdemes kikapcsolni ha nem használod.
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
android amúgy alapból korlátozza és észleli ha mobil kapcsolat van frissítéseket stb. minimális háttérforgalom lehet, de amúgy a bépített mérővel nyomon követheted ahol a forgalmi keretet tudod beállítani
2022. júl. 14. 14:39
 5/7 anonim ***** válasza:
Egészen addig fogy amit el nem megy mind az 5GB.... Utána már nem fogy tovább!
2022. júl. 14. 15:07
 6/7 A kérdező kommentje:
Azt hol talälom illetve hol tudom megnézni,mennyi GB maradt ?
2022. júl. 14. 15:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Szolgáltató appjában cagy ha van avastod ott be leket állitani nekem a beépitett nem pontos
2022. júl. 14. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!