Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mennyiért tudnék eladni egy...

Mennyiért tudnék eladni egy ip 7-est ami…?

Figyelt kérdés
128gb, akkumulátor százaléka 70% a hátulján van egy karc es megvan a doboza?
2022. júl. 13. 22:15
 1/6 anonim ***** válasza:
78%
35 ezer kb
2022. júl. 13. 22:46
 2/6 anonim ***** válasza:
Nagyon max 50K, de inkább kevesebb.
2022. júl. 14. 02:39
 3/6 anonim ***** válasza:

50???? 😂🤦‍♂️

A 8+-t alig akarták megvenni 60-ért.

A 35 is sok érte. Azonnal akksicsere kell neki.

2022. júl. 14. 09:22
 4/6 anonim ***** válasza:

2. Vagyok

3. A 6.5 éves Galaxy a5 ömet adtam el 35 K ért(arany színű). Soha nem volt cserélve az aksija. Igaz, nagyon szép állapotban volt, bár soha nem volt tokban. Kijelzője 2 éves volt. Ebből kiindulva, és hogy nem egy 64gb os iphoneról van szó, valamint ha tényleg csak egy darab karc van hátul(mivel nem láttam, ezért csak abból tudok kiindulni, amit a kérdező leírt), akkor ha szerencsés napja van az eladónak és Budapest környéki, akkor megadhatnak érte akár 50 ezer Ft ot is, de ez már teljesen a felső határ. Egyébként én 40 K ért raknám fel valahová, ha gyorsan el szeretném adni. A meglévő doboz is dob az árán, amennyiben nincs salátává gyűrve. Nyilván aksicserés, mert az Apple nem tud jó akkumulátorokat gyártani. Akkucsere egyébként nagyjából 10K ebbe a készülékbe. Csere után viszont évekig elmegy. Az iphoneok tartósak.

2022. júl. 14. 12:02
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha halgattál volna, bölcs maradtál volna. Az apple nem gyárt semmit sem, akkumulátorokat meg főleg nem. Ha valamihez suta vagy, nem kell belebeszélni.
2022. júl. 14. 12:09
 6/6 anonim ***** válasza:
5. Valakinek rossz napja van :) Szóval az Apple nem gyárt telefonokat. Köszönöm, hogy szóltál. Nélküled nem is tudom, mi lenne velem. Jó fej vagy, köszi!
2022. júl. 14. 12:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!