Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit tegyek? Tudsz tanácsot adni?

Mit tegyek? Tudsz tanácsot adni?

Figyelt kérdés

Vásároltam a feleségemnek egy Samsung A53 5G telefont kb 2 napja.

Szüli napjára szántam, de anyós be előzött az ajándékozásnál, és természetesen ő is ugyanezt a készüléket vásárolta meg mint én.

Így a telefon melett vásárolt nyaklánvit adtam csak oda a nejemnek, a telefonról nem szóltam. Vissza vittem az üzletbe, de azt mondták csak akkor hajlandóak bármire is ha műszaki hibás a telefon. Persze nem az, gondolom én.

Most így fogalmam sincs mit kezdjek vele. Gondoltam rá, hogy eladom de fogalmam sincs mennyit ér, és hogyan is megy ez. Sosem adtam el semmit.

Ha el akarom esetleg adni hol tudom ezt megtenni, és milyen áron.

Nem szeretném ha a nyakamon maradna, mert nem kevés pénzt feccöltem bele.

2022. júl. 9. 20:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Nem irigykedés, hanem a tény, hogy csak kilóra tudjátok egymást meglepni, ami szánalmas..., de még ez sem esik le neked, de majd akkor, amikor csak 20ft-os dolgot adsz neki és kiröhög:DDD
2022. júl. 12. 15:10
 12/15 A kérdező kommentje:

Adtam már neki párszáz forintos ajándékot. :D Érdekes nem röhögött ki.

Ma csakazért is vettem neki egy Airpods pro-t.

2022. júl. 12. 19:09
 13/15 anonim ***** válasza:

12# :)

most jól kitoltál a 9# beszólóval

2022. júl. 12. 20:15
 14/15 A kérdező kommentje:
Egyébbként is megakartam venni neki. Egy öreg Budsot használt amivel kb semmit nem értettem belőle amit momdott.
2022. júl. 12. 20:50
 15/15 anonim ***** válasza:

12

Elhisszük, ez itt a "templomod":DDDD

2022. júl. 13. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!