Miért nem tudom letölteni a George alkalmazást? Tovább lent🔽!
Figyelt kérdés
Ha megpróbálom letölteni Google Play-ből vagy be sem tölti, vagy ha még is amint rányomok a telepítés gombra kidob és azt írja ki hogy hiba, próbáld újra később. Na hát én már múlt hét péntek óta (07.01.) próbálom letölteni. Az Erste oldalán megnéztem mi lehet a probléma, sokkal előrébb nem jutottam mert azt írta minimum Android 7-nek kell lennie a telefonomon, nekem Android 11-em van :/
Nagyon kérlek segítsetek ha tudtok!
2022. júl. 9. 17:31
1/11 A kérdező kommentje:
U.i.: Xiaomi Redmi Note 8t telefonom van, nem ez lehet a hiba mert apukámnak is ilyen telefonja van és ő le tudta tölteni:/
2022. júl. 9. 17:34
4/11 A kérdező kommentje:
2. Valadzolo
2022. júl. 13. 10:51
5/11 A kérdező kommentje:
*2.válaszolónak: a George Magyarország appot
3. Válszolónak: azt írja ki hogy lépjek be a Google fiókomba, de be vagyok lépve,
2022. júl. 13. 10:52
6/11 anonim válasza:
Érdekes, nekem működik, igaz, ez Samsung telefon.
8/11 A kérdező kommentje:
7. Válaszoló: Köszi a linket, de nem tölti be😅
2022. júl. 14. 03:11
9/11 anonim válasza:
Akkor csak egy lehet, kinai és a cég nem vásárolta meg a Google-től a Playt. Volt ilyen régebben is. Ezért nem szabad Kinából rendelni nem nyugati beállítási telefont.
10/11 A kérdező kommentje:
9. Válaszoló: Apumnak az ugyanilyen telefonjára sikerült letölteni 😕
2022. júl. 16. 18:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!