Váltsak androidra?

Figyelt kérdés
Annyian mondták, hogy az apple cuccai túlárazottak. Milyen alternatívát ajánlotok, ami egy kategóriában van?

2022. júl. 9. 01:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
58%

" fülhalgatók is ugyanannyiba kerülnek"

Hát én nem tudom melyik márkának kerül annyiba a vezeték nélküli fülhallgatója, mint az aktuális airpodsok. A tényleg prémium márkás fülhallgatók tudnak drágábbak is lenni, de az airpods nem az.

De igen, azt próbáltam elmakogni, hogy az iPhone aktuális szériájához mérhető droidos telefonok is kb. ugyanabban az árban vannak, szóval tök mindegy.

Ha olcsóbb telefont szeretnél, akkor megéri váltani. 200 alatt is már bőven vannak jó telefonok android fronton, amiket nem kell kukába vágni 3-4 évesen sem, iPhone esetén meg ennél a büdzsénél marad a használt piac, vagy az SE szériák, de szerintem azok a modellek szintén végtelenül túlárazottak.

2022. júl. 10. 01:08
 12/14 anonim ***** válasza:
73%
Az apple csak felső kategóriás telefonokat ad ki,azért drága.A többi gyártó:alsó,közép,felső.Ha egy galaxy s22-t veszel pl,szinte semmit se sporolsz.Ha 100alatt veszel telefont,az olyan is.
2022. júl. 10. 10:11
 13/14 A kérdező kommentje:
11 A samsung buds pro is ugyanannnyiba kerül, az airpods max hoz pedig a Senhaiser vezetéknélkúlüli fülesét tudom hasonlítani, az ugyanolyan árban van
2022. júl. 11. 14:05
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Sokadik android epöl vergődés...
2022. júl. 11. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!