Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A DIGI-nél mikor lesz szerinte...

A DIGI-nél mikor lesz szerintetek várható részlet fizetéssel lehetőség akár Iphone kihozatalra?

Figyelt kérdés
Jelenleg van Huawei,Samsung,Blaupunkt,Nokia...

2022. júl. 2. 23:08
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

#7-10: A digi optikai szolgáltatása nagyon jó, de a mobil az csapnivaló. Viszont ennek semmi köze sincs a feltett kérdéshez.

Iphone-t meg valószínűleg azért nem árul, mert az státusszimbólum és nem használható csak villogásra, ők pedig csak praktikusan használható készülékekeket akarnak árulni.

2022. júl. 3. 16:07
 12/20 anonim válasza:

Tényleg nagyon csapnivaló...

[link]

2022. júl. 3. 18:16
 13/20 anonim ***** válasza:
12... egy pici faluban lakom Baranyában. Telekomnál a _fel_töltésem 23 megabit minimum. 100 meg alatti letöltést még nem mértem.
2022. júl. 3. 19:08
 14/20 anonim válasza:

Nálunk meg ennyit tud a Yettel :

[link]

Szóval versenyképes ez a digi

2022. júl. 3. 19:33
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
iPhone-t szeretnél használni, de nincsen pénzed egy normális mobilszolgáltatást megfizetni, hogy használni is tudd.
2022. júl. 4. 01:00
 16/20 qborka ***** válasza:

Náluk szerintem nem lesz.

Nekem Digi mobil előfizetésem van, kevés helyen jártam eddig,ahol nem volt térerő.

2022. júl. 24. 08:30
 17/20 A kérdező kommentje:

Kedves vagy nem éppen kedves hozzászólók!

Az Iphone-t nem villogás miatt szeretném megvásárolni, hanem, mert szerintem a piacon a legjobb, az amit nyújtani tud felhasználói szinten és évek múlva is gyors és használható, nem mint az android társai, mondom ezt úgy, hogy mindkettőt használtam már évekig. Mondjuk azt nem tudtam, hogy csak annak lehet apple terméket vásárolni, akire rászakadt a bank.

Gondolom akkor megkell magyarázni, hogy az emberek 70%-a nem nyúl egyből a zsebbe és vesz meg egy 200-300 ezer forintos telefont. A nagy átlag dolgozik és apródonként kifizeti, ha ilyet szeretne.

A kérdés roppant egyszerű volt, szimpla kíváncsiság, tudom, hogy a digi csak alakulgat és nem mindig a legjobb, de láttam, hogy nyitnak az ilyesfajta lehetőségek felé.

Aki pedig normálisan tudott válaszolni annak köszönöm, hogy értette a kérdést és nem tért ki arra, hogy minek az neked ha nem tudod kifizetni egyben/egyből.

✌🏼

2022. júl. 24. 22:38
 18/20 anonim ***** válasza:

nem drága, hitelre simán bárki megveheti,

de miért kell a szolgáltatótól?

2022. júl. 24. 22:44
 19/20 anonim ***** válasza:
A kérdést értettük. Akár szolgáltatótól veszed, akár a Media Marktban áruhitelre, akkor is többe kerül, mintha magad spórolnál rá előre. Szóval ha képes vagy hitelre megvenni, akkor gazdagabb vagy azoknál, akik spórolnak rá és megveszik rendes áron és nem kamattal. Mert amikor 0Ft, meg 0 % van kiírva, azt nyilván Te sem hiszed el.
2022. júl. 25. 01:17
 20/20 anonim ***** válasza:

akármennyire olcsóbbnak tűnik egyben kifizetni az USA-ban , ne hidd, hogy az a jó üzlet.

a 0% THM-nek is megvan az előnye!

2022. júl. 25. 05:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!