Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Amiót aa Mészárosék orbánék...

Amiót aa Mészárosék orbánék belenyúltak a Telenorba (most Yettel), azóta másnak is zuhant minőség, vagy vsak én érzem úgy, hogy ez már nem egy európai színvonal?

Figyelt kérdés

Se mobilapp belépés nem megy, a mobilinternet hálózatról ledob rendszeresen.

Minden amibe belenyúl az orbán klán, ennyire el....ódik?

2022. júl. 2. 21:19
 1/5 anonim ***** válasza:
68%

Persze. Nem értenek semmihez, de azt hiszik. Elég csak az Újratervezés tanfolyamok vizsgáira, vagy anno a netes oltás foglalás rendszerekre gondolni, hogy mennyire amatőr volt és felékészületlen. Viszont zsíros milliárdokért csinálta a haver, ment zsebre.

Megszavaztátok, akkor tessék.

2022. júl. 2. 21:33
 2/5 Miss Endzsi ***** válasza:
42%
Volt szerencsém állami álláskereső oldalhoz. Én nem is értem, keresni se lehetett rajta, 10 perc alatt se hozta be az oldalakat, úgy hívott fel az ügyintéző, hogy majd email-én keresztül értesít a munkákról, beküldi az önéletrajzomat.
2022. júl. 2. 22:12
 3/5 anonim ***** válasza:
39%
Sőt, az MVM óta a gázt is vizezik!
2022. júl. 2. 22:39
 4/5 anonim ***** válasza:
64%

"Sőt, az MVM óta a gázt is vizezik!"

Meg a villanyt.

2022. júl. 3. 00:20
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is utálom őket, de egyelőre a szolgáltatóval nem tapasztaltam gondot. Biztos, hogy nem a készüléked gyenge? Milyen csomagban vagy?
2022. júl. 8. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!