Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek lehet még kapni...

Szerintetek lehet még kapni samsung s5230-at a Telenor üzletekben? Az van kiírva az akciós készülékekhez hogy a készlet erejéig. Van még esélyem hogy rábukkanok?

Figyelt kérdés

csak azért kérdezem mert már nem most dobták piacra és félek hogy elkapkodták. az előző telómat se tudtam így megvenni ami tetszett.

fehérben vagy feketében szeretnék, pink kizárva.

2010. szept. 20. 18:33
 1/4 bp1985 ***** válasza:
Miért akarsz te is egy játéktelefont, ami ráadásul még el is romlik elég nagy arányba. Keress már valami normális telefont, ha jót akarsz magadnak.
2010. szept. 20. 18:46
 2/4 A kérdező kommentje:
Még diák vagyok, csak nyáron dolgozom, de most másra költöttem többet az iskola miatt, és a telefonom kezdi megadni magát. Ezt szemeltem ki.
2010. szept. 20. 21:01
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Adok egy jó tanácsot: ilyen telefont ne vegyél. Mind a 3 ismerősömnek akinek ilyene van/volt, jó hamar tönkre is ment. Nem bírják a memóriakártyát olvasni, a képernyő lefagy.., mást csinál mint amire pöckölnek. Nézz másik, de olcsó telót.Telenornál van most samsung másikfajta is, apró, családi csomaghoz lehet választani, az sem rossz sztem. Azaz, még nem hallottam róla rosszat

2010. szept. 20. 21:41
 4/4 bp1985 ***** válasza:
Olcsón, gyorsan kellett kidobni egy tömegtelefont. Ez lett az s5230. Ezzel szerintem elárultam mindent, hogy milyen anyagokból, mennyi teszt után lett elkészítve, kiadva.Keress másikat, asszonyéba fél év alatt 3 kijelző lett cserélve. A gyári volt a4.-ik benne. Akkor mondta a csaj, hogy adjuk el. Eladtuk, vett egy nokia 5230-at, azon legalább oprendszer van.
2010. szept. 20. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!