Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Újabban Messenger közben...

Újabban Messenger közben mindig előjön a barátnőm képe kis ikonon. Hogyan tudnám ezt ki- iktatni, mert nem praktikus, zavaró?

Figyelt kérdés

Leginkább azért zavar mert oda teszi magát ahol amúgy egy nyomógomb van... És így nem tudok egyből rányomni hanem el kell tenni onnan az ikont.

Azt szeretném hogy ne jöjjön elő

2022. júl. 1. 08:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
A chatfejre gondolsz? Azt ki lehet kapcsolni, ha rányomsz a fejedre a bal felső sarokban. (nekem legalàbbis ott van)
2022. júl. 1. 08:57
 2/13 anonim válasza:
Hát ez nálam mindig is így volt. Fogd meg és húzd el ahol nem zavar. Vagy ha lerántod az alsó részére akkor eltűntetheted.
2022. júl. 1. 08:58
 3/13 A kérdező kommentje:

1- nem: hát én nem tudom hogy hívják úgy hívják hogy chat fej..

Ami újabban előjön régebben nem szokott és a bal felső részben helyez jól magát ott ahol egyébként például egy nyíl van és arra rá lehet nyomni adott esetben de ha rajta van az a fej akkor azt onnan le kell húzni és utána lehet vele nyomni annyira

Én egészen konkrétan azt szeretném hogy ne jöjjön elő egyáltalán ne kelljen ide húzogatni oda húzogatni

Hogy érted azt hogy rányomsz a fejedre... Tehát az én fejemre vagy a barátnőm fejére ?

Rányomtam arra a feljövő fejre ami a barátnőmé.,. És előjött egy oldal ahol különféle beállítások vannak na most aztán nem tudtam beazonosítani hogy mit kellene nekem változtatni

2022. júl. 1. 09:31
 4/13 anonim ***** válasza:
messenger ikonra rányomsz, ott a saját arcképedre, beállítások, chatfejek és itt elhúzod a csúszkát
2022. júl. 1. 09:59
 5/13 anonim ***** válasza:
egyébként hány éves vagy, ha lehet tudni? :D
2022. júl. 1. 09:59
 6/13 A kérdező kommentje:
65
2022. júl. 1. 11:36
 7/13 A kérdező kommentje:
féléve nyugdíjas (háromszoros hurrá!!!!)
2022. júl. 1. 11:37
 8/13 A kérdező kommentje:

nevem

ismerős

messenger

csoportok

market place

watch

nekem ezek vannak bal oldalon fenn. Ezek közül nyomjak a messengerre?

Megtettem, de ott mindenkinek az ikonja látható, csak az enyém nem. Ott nem tudok rányomni a 'fejemre'

Ha az én fejemre nyomok rá (akár a bal, akár a jobb felső sarokban, akkor a profilom jön be....

2022. júl. 1. 12:03
 9/13 anonim ***** válasza:
Boldog nyugis éveket!
2022. júl. 1. 12:03
 10/13 anonim ***** válasza:
2022. júl. 1. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!