Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Most éjfél után kilövik...

Most éjfél után kilövik Magyarországon az összes régi mobiltelefonokat?

Figyelt kérdés

Olvastam valahol, hogy most Jul.30.-ától már nem működnek a régi alap telefonok, 2G, 3G-sek.

Tehát ilyen: Nokia3310, alkatel, nokia 5110...stb. Ez létezik? Akkor most 23óra van....1 óra múlva az összes ilyen stílusú telefon bekrepál? Csak egy tégla lesz?

2022. jún. 30. 22:53
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem teszik tönkre a telefonokat. Ha elmész vele egy másik országba ahol ezek a hálózatok még élnek, ott ugyanúgy használhatóak tovább.
2022. júl. 1. 10:02
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

"Olvastam valahol"

Akkor ezentúl válogasd meg az információforrásaidat! (Vagy javítsd az emlékezetedet. ;-)) Ugyanis ez így nem igaz.

A 3G-t kapcsolták le. Telefonálni ugyanúgy lehet rajtuk, és a 3G kivételével minden más technológiával remekül megy az adatkapcsolat is. Konkrétan reggel, munkába jövet a 10+ éves mobil modememmel neteztem. Mondjuk a 3G lefedettsége egyébként is hitvány volt errefelé, de a GPRS és a HSDPA simán működött.

2022. júl. 1. 10:38
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Ki meg nem lőnek semmit. Egy hálózatot lekapcsolnak, ennyi.
2022. júl. 1. 10:38
 14/20 anonim ***** válasza:

"Mondjuk a 3G lefedettsége egyébként is hitvány volt errefelé, de a GPRS és a HSDPA simán működött"

Ezt a mondatod gondold át mégegyszer...:)

2022. júl. 1. 15:59
 15/20 anonim ***** válasza:
most akkor sikerült a kilővés?
2022. júl. 1. 16:02
 16/20 anonim ***** válasza:
... előbb össze gyűjtik a mobilokat egy kupacba, és utána lövik ki őket.
2022. júl. 1. 16:04
 17/20 anonim ***** válasza:

Már egy hete "lelőtte" a T egy jelentős részét a RNCk celláinak. Én szerintem ugyanúgy kelt fel a nap és nem láttam sikoltozó ember csoportokat emiatt :) A pénzcentrumos cikk pedg a címében eleve f.szág, és sok hülyeséget tartalmaz. Példa: "Internetezni pedig csak wifi hálózat közelében lesz módjuk" Hát hogyne, a GPRS marad. Elhiszem, hogy ma már a 240 kbit/s 4 timeslot-es EDGE nem egy nagy szám, de azért több mint a semmi.

Vagy: "Magyar Telekom már megkezdte a 3G hálózatok fokozatos lekapcsolását" Hát...ez sem így van. Miből áll egy 3G hálózat? RBS - RNC - SGSN/MME - MSC - MGW - HLR és sokan mások...Na ebből a gömbhalmazból a bázisállomások 3G celláit kapcsolják ki , meg a RNC node-okat. A többi ugyanúgy használatban marad, mivel a Core NW megosztva van használva a technológiák között.

Ja meg a következő:

" Ezen kívül a Telekom ügyfeleinek 60 százalékának a telefonbeszélgetései is a 4G, illetve 5G hálózatokon zajlik." Hát most tudom sokak fognak meglepődni de jelenleg nincs hanghívás 5Gén Magyarországon.

Röviden: amikor hívsz egy VoLTEét akkor elbontódik a 5G leg és csak akkor épül vissza amikor véget ér a hívás.

Nem értem miért kell ezt a 3G kivezetést túllihegni...

2022. júl. 1. 16:13
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

"Nem értem miért kell ezt a 3G kivezetést túllihegni..."

Az újságíróknak nevezett hírvadászoknak valamiből meg kell szerezni a napi betevőt.

Mivel a mobilt használók köre óriási, tuti a kattintás a jól bevezetett hírre.

2022. júl. 2. 10:05
 19/20 anonim ***** válasza:
A horgászatban is nagy szerepe van az etetésnek ...
2022. júl. 2. 11:01
 20/20 anonim ***** válasza:
16nak mármint az űrbe lövik ki?
2022. júl. 4. 01:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!