Lehetséges így ,,költözni" a régi Samsungból az Samsungba?
A régi telefonon jelentkezz be az új fiókba, szinkronizáld az adatokat.
Utána jelentkezz majd be az új telefonon, és nem lesz gond.
Kérdés, hogy a régi készüléken kéri-e a kijelentkezéshez a régi fiók jelszavát. Apple-nél az ICloudból való kilépéskor kéri, de gondolom Samsungnál is kéri.
Ha így van, akkor nem fogod tudni átrakni a cuccokat, csak valamilyen másik felhő alapú megoldással.
az új telefonra az eladó átpakolt mindent. Smart Switch segítségével.
természetesen csak így vásárolok, kipróbált, beüzemelt vadiúj mobilt a Samsung Experience Store-tól.
"törölték az email címét, a Samsung fiók jelszavát is elfelejtettem"
és mi van beírva a noteszbe?
Azért nem tudok átjelentkezni, mert először kéri, hogy jelentkezzek ki a régiből, ami a fentebb említett okok miatt nem lehetséges.
Én személy szerint nem szoktam lejegyezni a jelszavakat, főleg nem egy noteszbe, amit bárki kézhezvehet.
Beállítások, fiókok kezelése..? Törlöd a felcsatolt használhatatlan fiókot és bejelentkezel az újjal.
Zárójeles megjegyzés: a smart switch külső tárhelyre is tud biztonsági mentést csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!