IPhone 11-en miért sötétedik magától a kijelző?
Kb. 2hete tapasztalom, hogy a kijelző csak úgy a semmiből max fényerőn le sötétít magán, viszont ugyan úgy max fény erőt hoz, majd néha vissza jön a fényerő de aztán megint sötétebb lesz. Utána olvastam de semmi segítséget nem találtam.
True toone,automata fényerő,night shift minden ilyesmivel próbálkoztam ami a beállításokban van de egyik se a probléma okozója...
Csak pár tippem lehet, vagy az akksi melegszik túl és azért csinálja amivel nem lehet mit kezdeni, vagy szoftverhiba vagy az üvegfólia.. de szerintem nem ez a baj mert nem rég csinálja.
Esetleg valakinek volt már hasonló és talált rá megoldást?
Melegje van.
Amikor túlmelegszik - nem (csak) az akksi, hanem az egész készülék, a kijelző, processzor - akkor leveszi a fényerőt, így próbálja megakadályozni a további melegedést. Ha ez sem segít, akkor ki is fogja írni hogy túlmelegedett és akkor már nem is enged csinálni semmit amig vissza nem hűl. Az ilyen melegekben mint ami mostanában van, ezzel együtt kell élni. Egy kicsi készülék egy tokban + zsebben/táskában nem tudja úgy leadni a hőt mint egy számítógép amiben van 3-4 nagy ventillátor.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!