Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ezt a telefont miért dobták...

Ezt a telefont miért dobták ki megint ugyanazzal a Hardverrel sokkal drágábban?

Figyelt kérdés

[link]

Csak mert szerintem nem éri meg az árát. A 64/4gb sem 62 ezerért. Mivel ott van helyette a Redmi 10C vagy Redmi Note 11 amik jobbak. És a Redmi 10 az alapból nem volt olyan hibás modell széria mint a Redmi Note 8. Amiből szintén csináltak egy 2021-es változatot amit feljavítottak mindenben. És kicsivel erősebb hardvert kapott. Illetve ez azoknak kedvezett akiknek bejött a régi design. Viszont ez még prociban is ugyanazt kapta. Szoftver, kamera nem tudom, hogy javult e. Külsőre szerintem nem olyan különleges a Note 11 is így néz ki. Bár én a Note 11 helyett is inkább a Note 10-et venném. Mert az jobban sikerült.

2022. jún. 28. 11:12
 1/1 anonim ***** válasza:

Sajnos az alapanyag beszállítás terén nagy problémák vannak, így a meglévő elemekből építkezni üzleti szempontból biztonságosabb a gyártó részéről. Majd lesz még ilyen se, a fiók aljáról még nem dobom ki a butatelefonokat amiket őrizgetek, lassan ismét eljön az ő idejük.

Itt van pl. a Tesla, amióta akkuhiány van, nézd meg a részvényeiket, mennek lefelé:

[link]

2022. jún. 28. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!