Iphon telefonba (azt hiszem 11 vagy 12) regisztráltam egy google fiókot, de elfelejtettem a jelszót, hogy nézem meg a elmentett jelszavakat?
Figyelt kérdés
a rendszer elmentette a jelszót, tudom, hogy akkor valami eldugott helyen meg tudom nézni, mert korábban gépen csináltam már ilyent. kérlek segítsetek.2022. jún. 26. 12:26
1/5 anonim válasza:
Beállítások - legörgetsz - jelszavak
Arra rányomba beolvassa a face id-t, és ott megtalálod az összes jelszót, amit elmentett a telefon
2/5 A kérdező kommentje:
megtaláltam, de az a furcsa, nem szerepel itt az a gmail jelszó, amihez tartozó fiókba a jelszó beírás nélkül be tudok jelentkezni.
2022. jún. 26. 13:35
4/5 lali51 válasza:
Nézd át az összes böngészőt ami a telefonodon van.
5/5 A kérdező kommentje:
Nem ertem hogy lehetne az osszes bongeszot megnezni... A chromeból nem lehet? Mert ott ki tudom valasztani a fiokot, de a telefon beallitasainal valamiert csak az alkalmazasok belepesi email-jelszo párosát látom. A yt, browser, emailekét már nem.
2022. jún. 27. 05:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!