Nincs mobilom. Szerintetek ez gáz?
Figyelt kérdés
Ugyanis sokan úgy néznek rám, mint egy marslakóra, amikor kiderül hogy nincs mobilom.2010. szept. 20. 13:15
1/23 anonim válasza:
Ne törődj mások véleményével! Ismerek olyanokat, akiknek szintén nincs.
2/23 anonim válasza:
Szerintem nem gáz. De miért nincs? Ma már tényleg kortól és helytől függetlenül szinte mindenkinek van.
3/23 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. :) Igazándiból azért nincs, mert a munkámhoz nem kell, magánemberként pedig nincs rá szükségem.
É
2010. szept. 20. 13:26
4/23 anonim válasza:
Nem, szerintem te csinálod jól, én is jól meglennék nélküle... Dehát muszáj.
5/23 A kérdező kommentje:
Mondjuk ha most munkát kellene keresnem, nem tudom a munkáltatók mit szólnának ahhoz, hogy nincs mobilom.
2010. szept. 20. 13:34
6/23 anonim válasza:
Hát ez nagyon érdekes tényleg lehet hogy te csinálód jól, de az hogy magánemberként nincs rá szükségem az durva. Engem ha ha nagyon pang mindenki akkor is napi 2-3 hívás és én is ennyit telefonálok. Persze ha valaki online van és egész nap facebookon csetel annak nem is kel gondolom te is ilyen vagy állandó online.?!
7/23 anonim válasza:
Hát igen a munka helyen de még suliban is kérik a saját számod. Nem baj vedd fel őket msn re
8/23 A kérdező kommentje:
Nos, el kell mindenkit keserítenem, de a netet is viszonylag ritkán használom. Nem vagyok tagja egyetlen közösségi oldalnak sem, és MSNem sincs. Egyébként miért kellene magánemberként napi 2-3 hívás a legpangóbb időszakban is? Szerintem egy kicsit túlpörgetik a mobil fontosságát. De ez a magánvéleményem, és senkit sem akarok agitálni.
2010. szept. 20. 13:45
9/23 anonim válasza:
Nem kell agitálni. De tényleg áruld el légyszives. Hány éves vagy? És nincs családod? Én is rühellem a mobilt, amondó vagyok, hogy megvár minden, mondjuk amíg hazaérek. De ha a gyerekeimmel vagy más családtagommal valami gond van pl, legalább rögtön elérnek, még akkor is, ha fél napot rohangálnom kell. Ez számomra nagyon fontos.
Tehát nálad mi a helyzet?
10/23 A kérdező kommentje:
31 éves, nős férfi vagyok. Gyerekem még (sajnos) nincs. Ami az elérhetőséget illeti, a munkahelyemen van vonalas telefon. Azon el tudnak érni, hiszen egész nap az mellett ülök. :)
2010. szept. 20. 14:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!