Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nincs mobilom. Szerintetek ez...

Nincs mobilom. Szerintetek ez gáz?

Figyelt kérdés
Ugyanis sokan úgy néznek rám, mint egy marslakóra, amikor kiderül hogy nincs mobilom.
2010. szept. 20. 13:15
1 2 3
 1/23 anonim válasza:
Ne törődj mások véleményével! Ismerek olyanokat, akiknek szintén nincs.
2010. szept. 20. 13:19
 2/23 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gáz. De miért nincs? Ma már tényleg kortól és helytől függetlenül szinte mindenkinek van.
2010. szept. 20. 13:24
 3/23 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. :) Igazándiból azért nincs, mert a munkámhoz nem kell, magánemberként pedig nincs rá szükségem.

É

2010. szept. 20. 13:26
 4/23 anonim ***** válasza:
Nem, szerintem te csinálod jól, én is jól meglennék nélküle... Dehát muszáj.
2010. szept. 20. 13:27
 5/23 A kérdező kommentje:
Mondjuk ha most munkát kellene keresnem, nem tudom a munkáltatók mit szólnának ahhoz, hogy nincs mobilom.
2010. szept. 20. 13:34
 6/23 anonim válasza:
Hát ez nagyon érdekes tényleg lehet hogy te csinálód jól, de az hogy magánemberként nincs rá szükségem az durva. Engem ha ha nagyon pang mindenki akkor is napi 2-3 hívás és én is ennyit telefonálok. Persze ha valaki online van és egész nap facebookon csetel annak nem is kel gondolom te is ilyen vagy állandó online.?!
2010. szept. 20. 13:37
 7/23 anonim válasza:
Hát igen a munka helyen de még suliban is kérik a saját számod. Nem baj vedd fel őket msn re
2010. szept. 20. 13:38
 8/23 A kérdező kommentje:
Nos, el kell mindenkit keserítenem, de a netet is viszonylag ritkán használom. Nem vagyok tagja egyetlen közösségi oldalnak sem, és MSNem sincs. Egyébként miért kellene magánemberként napi 2-3 hívás a legpangóbb időszakban is? Szerintem egy kicsit túlpörgetik a mobil fontosságát. De ez a magánvéleményem, és senkit sem akarok agitálni.
2010. szept. 20. 13:45
 9/23 anonim ***** válasza:

Nem kell agitálni. De tényleg áruld el légyszives. Hány éves vagy? És nincs családod? Én is rühellem a mobilt, amondó vagyok, hogy megvár minden, mondjuk amíg hazaérek. De ha a gyerekeimmel vagy más családtagommal valami gond van pl, legalább rögtön elérnek, még akkor is, ha fél napot rohangálnom kell. Ez számomra nagyon fontos.

Tehát nálad mi a helyzet?

2010. szept. 20. 13:53
 10/23 A kérdező kommentje:
31 éves, nős férfi vagyok. Gyerekem még (sajnos) nincs. Ami az elérhetőséget illeti, a munkahelyemen van vonalas telefon. Azon el tudnak érni, hiszen egész nap az mellett ülök. :)
2010. szept. 20. 14:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!