Milyen telefont vegyek 2022-ben?
Figyelt kérdés
Szóval a keret összeg 120.000 ft. Az op. rendszer mindegy. a memória min. 128/4 gb. A kamerái legyenek jók (ez nem elsődleges szempont).Maximum 3 éves (Nem baj ha használt). Valaki tud segíteni vagy kiindulási pontokat adni, hogy kb milyen telefonokat keressek, akár használtan is?2022. jún. 25. 00:32
12/22 anonim válasza:
Hetes, mintha az ifos nem szaggatna már pár év után 🤡🤡🤡
13/22 anonim válasza:
Xiaomi. :) 120-ból tökéletes új telefont veszel.
16/22 anonim válasza:
Szerintem vegyél egy használt (vagy felújított) IPhone X-et, megéri. Ha Androidosat akarsz, abban nem tudok segíteni.
17/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Arra jutottam hogy Iphone 11 már használtan lehet venni 130.000 FT-ból elég jó állapotban, szóval valószínüleg az lesz. A kamerája jó, elég gyors és egy-két évig kap frissítést is, viszont az aku időben nem vagyok biztos.
2022. jún. 25. 10:14
18/22 Szirty válasza:
Miért írtad oda hogy 2022-ben?
Ha 2023-ban vagy később akarnál vásárolni akkor nehéz lenne válaszolni mert nem lehet tudni mit hoz a j9övő.
Ha 2021-ben vagy korábban szeretnél vásárolni az valószínűleg nem sikerülne. Ha akkor nem tetted meg arról már lecsúsztál. ha viszont megtetted akkor hiába adunk itt utólag tanácsot milyet kellett volna venni! :)
20/22 A kérdező kommentje:
Azért írtam oda, hogy 2022-ben mert 2022-ben szeretnék telefont vásárolni, nem 21-ben és nem 23-ban 18-as válaszoló. Miért van mindenki ennyire rá kattanva erre? Most komolyan, mit érez az aki csak azért kattint rá egy kérdésre, hogy az oda leírt évszámmal valami (általa viccesnek tartott) beszólást kommenteljen, miközben az agysejtjei egy érdemes választ sem tudnak kicsikarni magukból a lényegi kérdésre. Még ha nem is értesz a telefonokhoz, akkor legalább annyit írj oda a beszólás után, hogy: ,,Szerintem valami Samsungot vegyél!" vagy ilyesmi, amiből azt szőröm/szőri le a többi ember, hogy nem vagy paraszt. Ezt nem csak a 18-as válaszolóra értem, hanem mindenkire, aki az évszámon akadt fent!!!
2022. jún. 27. 02:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!