Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Meg lehet valahogy csinálni...

Meg lehet valahogy csinálni hogy egy Mobil minden óra 58 perckor jelezzen és ezt ki be lehessen kapcsolni? Posta Címke Ragasztó stift

Figyelt kérdés
2022. jún. 24. 12:02
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
A régi telók némelyikén volt naptár. Például az én Motorola W388-asomon is van. Egy napon belül tetszőleges emlékeztetőt állíthatsz be, és előre is állíthatsz be időpontokat a naptárban. Persze ezeket egyesével kell felvinned.
2022. jún. 24. 21:00
 12/42 anonim ***** válasza:
Linkeltem egy alkalmazást. Az arra való. Nem jó? Megnézted egyáltalán?
2022. jún. 24. 21:42
 13/42 anonim ***** válasza:
az ébresztő erre való, beállítod és utána ki-be kapcsolható
2022. jún. 25. 04:34
 14/42 A kérdező kommentje:
De az összeset kéne egyszerre
2022. jún. 25. 05:31
 15/42 anonim ***** válasza:

mitől függ hogy óránként kell?

vagy mégsem?

2022. jún. 25. 12:12
 16/42 A kérdező kommentje:
Nem értem a kérdést hogy mitől függ. Minden egesz ora előtt két percel kell a jelzés de csak aktív időszakban. Amikor alszom akkor nem kéne.
2022. jún. 25. 12:28
 17/42 anonim ***** válasza:

#16-nak (kérdezőnek):

Hogy te mit össze tudsz variálni ...

Régi teló naptárral.

Felviszed az időpontokat.

Ha be akarod kussoltatni, akkor "repülő-mód". Ezt a legtöbb buta-telón egy gomb lenyomva tartásával tudod be- és kikapcsolni.

A lejárt időpontokat időnként töröld, mert ezeknek igen korlátozott a RAM-ja.

2022. jún. 25. 15:23
 18/42 A kérdező kommentje:

Ez se jó mert akkor meg reggel nem ébreszt az ebresztesre megadott időben.

De törölni se kéne hisz majdnem minden nap van aktív idoszak így majdnem minden nap kell is. De 24 ébresztessel csak nem telik meg a ram..

2022. jún. 25. 15:36
 19/42 anonim ***** válasza:

Még mindig nem értem, hogy mi a gondod az előre beállított időpontú emlékeztetőkkel. Napokra előre beállíthatsz minden konkrét időpontot, többek közt az ébresztések időpontját is. Tökmindegy hogy "ébresztő" miatt fog ébreszteni, vagy emlékeztető miatt. És minden időponthoz rendelhetsz külön-külön hangot.

A RAM-juk pedig qrva kicsi. Az én motorolámé 7,5 MB!

Hamar a végére érsz, főleg ha csengőhangot is pakolsz rá!

2022. jún. 25. 15:46
 20/42 A kérdező kommentje:

Egyszerre kéne kikapcsolni az óra 58 perces riasztasokat de az ébresztést nem. És nem tartanék fenn mégegy mobilt ha elég egy letölthető app.

És nem napokra előre kell beállítani hanem minden egyes napra

2022. jún. 25. 16:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!