Merjek venni szétcsúsztathatós telefont?
Figyelt kérdés
Sok helyről azt hallottam, hogy a "csúszkája" hamar tönkre megy. Nem szeretnék fél év múlva új telefont venni. A nokia 7230-ason gondolkozom. De ajánlhattok másmilyet is. Érintőset nem szeretnék.2010. szept. 20. 09:49
1/4 anonim válasza:
Nekem qwerty keyboardos Samsung Reclaim-em van. Soha semmi bajom nem volt eddig vele ahoz kepest, hogy bio telefon. Meg a kakaoban valo megazast is tulelte!
Nekem mellesleg evek ota csak csusztatos van. Igy legalabb nem hivok fel senki a hatsommal ha leulok...stb.
Egyikkel sem volt gond. Inkabb csak a huzas- nyuzas es eses okozta artalmak jelentettek gondot.
2/4 anonim válasza:
Nekem már közel 2 éve csúsztatható telefonom van. Másfél év után kellett szervizbe vinnem, mert hatalmasat esett és szétszakadt benne egy kábel. Ha vigyázol rá és nem tologatod össze vissza feleslegesen, akkor nem kell fél év múlva újat venned. Csak vigyázz rá.
3/4 anonim válasza:
Szerintem semmi baj nincs a csuszkas telokkal, foleg a nokiaval, az az egyik legjobb telefon marka. De egyebkent mi bajod az erintokepernyovel? En pl most arrol irok, magat a telefont pedig imadom :D
4/4 anonim válasza:
Én nekem régi Samsung E250-es szétcsúsztathatós telefonom van, lassan 2 éve és semmi gond nincsen vele:) Nem megy tönkre, rugó dolgozik benne, tehát szerintem alig 0,1% esélye van a 100%-ból, hogy tönkremegy.Érintőképernyős telefonokat én is gyűlölöm, szóval veled ebben én is egyetértek:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!