Miért vannak olyan emberek akik ezért vissza visszik telefont? nem fordul vissza, vagy applikáció közben nem tudom a billentyűzetet megnyitni
Figyelt kérdés
2022. jún. 23. 18:19
11/14 anonim válasza:
"Remélem így már érthetőbb!"
Igen, az.
Lefordítom a többieknek:
A csávónak egy valami 20 forintos foskotró telefonja van és azt várja tőle, hogy úgy működjön mint egy flagship cucc. De persze nem fog úgy működni...
Tőlünk meg azt várja, hogy megerősítsük abban, hogy nem-e baj-e ha-e vissza-e viszi-e!?
12/14 Ypszilon1980 válasza:
Nem tudom, de én ilyet nem tapasztaltam. Vidd akkor vissza, csak kiröhögcsélnek.
13/14 anonim válasza:
hova viszi vissza , ahol fordítva fejjel lefelé élnek Kínába?
14/14 anonim válasza:
Hát az én telefonom egyszer visszafordult félúton Békéscsaba felé. Egyből visszavittem. Nekem ne forgolódjon!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!