Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért vannak olyan emberek...

Miért vannak olyan emberek akik ezért vissza visszik telefont? nem fordul vissza, vagy applikáció közben nem tudom a billentyűzetet megnyitni

Figyelt kérdés
2022. jún. 23. 18:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"Remélem így már érthetőbb!"

Igen, az.

Lefordítom a többieknek:

A csávónak egy valami 20 forintos foskotró telefonja van és azt várja tőle, hogy úgy működjön mint egy flagship cucc. De persze nem fog úgy működni...

Tőlünk meg azt várja, hogy megerősítsük abban, hogy nem-e baj-e ha-e vissza-e viszi-e!?

2022. jún. 23. 20:13
 12/14 Ypszilon1980 ***** válasza:
Nem tudom, de én ilyet nem tapasztaltam. Vidd akkor vissza, csak kiröhögcsélnek.
2022. jún. 23. 20:20
 13/14 anonim ***** válasza:
hova viszi vissza , ahol fordítva fejjel lefelé élnek Kínába?
2022. jún. 24. 00:06
 14/14 anonim ***** válasza:
Hát az én telefonom egyszer visszafordult félúton Békéscsaba felé. Egyből visszavittem. Nekem ne forgolódjon!
2022. jún. 24. 07:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!