Miért vannak olyan okostelefonok hogy csak kihangosítitva lehet hallani beszéded?
Figyelt kérdés
2022. jún. 18. 10:37
1/6 A kérdező kommentje:
Vadi új telefontra gondoltam!
2022. jún. 18. 10:38
2/6 anonim válasza:
Levetted róla a fóliát?
3/6 anonim válasza:
Én még ilyen okos telefonról nem hallottam, aminél csak ki honosítva lehet hallani a beszédet. Akkor valószínűleg gyári hibás az adott okos telefon. Tablettnél van ilyen. Például Huawei MPad T3 10 típusnál, ott csak ki honosítva vagy fülhallgatón keresztül lehet telefonálni. Na de ez tablet és nem telefon. Szerintem akkor gyári hibás lehet a telefon.
4/6 anonim válasza:
Olyan halk? Vidd vissza, bár nekem anno a 3000 Ft-os Alcatelem is jól szólt.
5/6 anonim válasza:
Jut eszembe, talán csak le van halkítva, pl. nyomogattad a hangerőszabályzót beszélgetés közben.
6/6 anonim válasza:
Vagy lehet a szalagkábel hibája, például a régi Samsungoknál többször előfordult, és tipikusan ezt a tünetet produkálta!
Ha nincs esetleg lehalkítva, és így a hangerőgombbal se mész semmire, akkor vidd be a garanciára jogosító kijelölt szervizbe, vagy ahol vetted, és nézesd meg!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!