Honnan tudnék olyan készüléket szerezni/venni, amit 100% biztosan beszámítanak a mobilcsere programba?
Itt a csepeprogram feltétele:
1 db 2G/3G képes telefonkészülék, olvasható/azonosítható IMEI számmal, amin 2021. július 1. – 2021. december 31. közötti időszakban valamely magyarországi 3G vagy 2G hálózaton (Magyar Telekom, Vodafone, Telenor, Digi) adatforgalmat használtál.
Nekem van olyan készülékem ami megfelel a 3g feltételnek de nem használtam a fenti időszakban, így nekem ez nem jár. Olyat kell keress ami mindkét feltételnek megfelel.
"megfelel a 3g feltételnek de nem használtam a fenti időszakban,"
Más telefont se használtál abban az időszakban ami megfelel a követelményeknek.
Hiába van nekem olyan telóm és ingyen neked adom, de a simed nem dekkolt benne abban a fél évben, így bukta van.
A SIM, a nevében hordozza a funkcióját: Subscriber Identifier Module, azaz előfizető azonosító modul. Azaz a SIM mondja meg, ha téged akar valaki hívni, hol csörögjön a telefon. Értelemszerűen ott, ahol benne van egy készülékben. A készülékek is egyedileg azonosítottak, az IMEI alapján, aminek szintén beszédes a neve: International Mobile Equipment Identifier, ami annyi tesz, Nemzetközi Mobil Eszküz Azonosító.
Egyikből sincs két egyforma.
Két ilyen egyedi dolgot is vizsgálnak a jogosultságnál, ahogy te is írtad. a kérdésedben. A logikai kapcsolat a feltételek közt: ÉS
Azaz nem opcionális, hogy bekövetkezzenek a feltételek, hanem kötelező érvényű.
-1 db - nem lehet több
-2G/3G képes telefonkészülék - nem 4G, nem mobilnetes wifi router, stb
-2021. július 1. – 2021. december 31. közötti időszak - nem máskor
- magyarországi 3G vagy 2G hálózaton (Magyar Telekom, Vodafone, Telenor, Digi)
-valamely magyarországi 3G vagy 2G hálózaton (Magyar Telekom, Vodafone, Telenor, Digi) adatforgalmat - ha benne volt a SIM, mondjuk feltöltős kártyával, de ezalatt az idő alatt nem hívtál senkit és téged se hívtak rajta, nem kaptál egy SMS-t sem, nem neteztél róla, az nem tartozik bele. Gyanítom a használatra is van valami definíció, hogy mondjuk fél év alatt egy sms fogadása már teljesíti-e a feltételt.
- ... használtál - Ez is feltétel, azt hogy te használtad, az mutatja, hogy a neveden lévő SIM az adott készülékben volt a használat során, még akkor is ha az öcséd vagy a haverod telefonált vele valójában. Ha te használtad, de mondjuk apád vette neked, és az ő nevén van, az sem teljesíti a feltételt.
És ezeknek mindnek passzolni kell, akkor kérvényezheted, amit elbírálnak. Azaz nem azt jelenti hogy jár, hanem lehetőség van a pályázott összeget elnyerni. Az is lehet, hogy mire igényeled, a keretösszeg kimerült, és emiatt elutatítják.
Honnan tudnék ... venni, amit ... beszámítanak a mobilcsere programba?
ha van ilyen, az 20ezret ér.
mennyit szánsz rá?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!