Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Egy dominó sim kártyán rosszul...

Egy dominó sim kártyán rosszul ütöttem be minden lehetséges kódot. Van valami tippetek, hogy tudok ismét életet lehelni bele?

Figyelt kérdés
Az ügyfélszolgálat azt mondta,hogy eldobhatom:(
2010. szept. 19. 18:54
 1/4 anonim ***** válasza:
elvileg a puk kódot kell beütni és ha az sem jó akkor elvileg van puk 2 kód
2010. szept. 19. 18:59
 2/4 anonim ***** válasza:
A PUK2 kód funkciója teljesen más, az arra való ha elrontottad a PIN2 kódot. Ha a PUK2 kódot 10-szer rosszul viszed be, eldobóssá válik a SIM kártya, nem hallottam olyat, aki életet tudna bele lehelni, még a szolgáltató sem.
2010. szept. 19. 19:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Bocs, azt akartam írni, ha a PUK1 kódot 10-szer rosszul viszed be.
2010. szept. 19. 19:09
 4/4 anonim ***** válasza:

Konkrétan abba a sim kártyába már sehogy sem tudsz életet lehelni, ahogy az ügyfélszolgálatnál mondták eldobhatod... de a szám megmaradt, és ha csak arra van szükséged akkor kapsz egy másik sim-kártyát ugyanazzal a számmal. A kártya pótlása persze nem ingyenes! Természetesen a kártyán tárolt adatoknak (sms, telefonszámok) is annyi!

Laci

2010. szept. 20. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!