Kaphatóak már olyan Sony Ericsson-telefonok, amiket ugyanúgy mint a legújabb Nokiákat, és Samsungokat le lehet kódolni?
És ha nincs olyan Sony, akkor melyik az a telefon, ami:
-nem túl drága
- T-mobile nál lehet kapni
- Lehet témákat tölteni rá (mint a sonykra)
- ÉS A LEGFONTOSABB: LE LEHET KÓDOLNI!!!!!
előre is köszi
igen igen igen....
pl. a nevelőapámnak nokia-ja van, és amikor fel akarom oldani a billenytyűzárat, akkor kéri a biztonsági kódot.
Nekem van most egy samsung shark-om, azt tudom kódolni, ha valaki bele akar lépni a menübe, de van egy sony ericsson w595-öm van, és azt nem tudom kódolni.
A sony-t használom úgy általában, azon érnek el a barátaim, haverok, szerelem, a shark-on meg a családom. éshát többször volt belőle veszekedés, hogy miket tárolok a sony-ban.
Azt beszéltem anyával, hogy vesz nekem egy kódolható telefont is a haveros telómnak, de abban van a mem-kártyám, és rengeteg dolog, amik emlékek.
Azért kérdeztem, hogy van a sony, amit le lehet kódolni.
Vagy ha nincs olyan, akkor milyen telefon van a magyarázatomnak megfelelő kritériumoknak?
előre is köszi :)
Andoridos készülékeket mind lelehet így kódolni :) Nekem HTC Desirem van és 3 fajta kódolást lehet használni: jelszavasat, PIN kód szerűséget , és a pattern lock amit itt leshetc meg csak nem 12 gombocska van hanem 3x3 :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!