Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit csináljak, hogy még...

Mit csináljak, hogy még egyszer legalább bekapcsolódjon?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon régi Samsung Galaxy mini S5570-es telefonon. Azt hiszem ez a neve, mert a papírjai már nincsenek meg. De rákerestem, és ezt a telefont adja ki.

Szóval, ez a telefon szegénykém évek óta a fiókban van. Több éve beadta a kulcsot, nem kapcsolódott be. Akkoriban még próbálkoztam vele, volt amikor többször bekapcsolt nagy sokára, de rögtön ki is fingott. Valahol olvastam akkoriban, hogy ki kell venni az aksit, visszatenni, aztán 20 mp-ig nyomni a gombot, vagy valami ilyesmi, azóta sem találom ezt a leírást. Pedig akkoriban ezzel a módszerrel be-be kapcsolt, de utána én is feladtam. Vettem másik telefont, nem ez a gond. Azért szerettem volna még, hogy legalább utóljára bekapcsoljon, mert vannak rajta hanganyagok, melyeket szerettem volna még lementeni a laptompomra. Most megint elővettem, háta sikerülne. A saját töltője már nincs meg, ezért a mostani telefonom töltőjével töltöm laptopról. A töltő dugója belement, viszont egy pici fém része látszódik a töltő dugójának, nem tudom így mennyire tölt? Kérdésem, ennyi év után, mennyit kellene várni, hogy feltöltsön, és milyen tippet adnátok, hogy hátha bekapcsolódna még? Csak a hanganyagokat akarnám lementeni, ezért nem szívesen vinném már szervizbe, persze, ha nem megy másképp.......

2022. jún. 8. 16:48
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Nem tudom mit értesz az alatt, amit írtál?

Felvettem egy hanganyagot, (még akkor vagy 120 éve) majd a telefonon elmentettem, (mindent engedett menteni, még az ettől régebbi telefonok is) majd szerettem volna átmásolni a laptopra, bluetooth-on keresztül, de akkora behalt a telefon. Összevissza működött. A felvett hanganyagot már nem tudta átvinni a gépre. Volt, hogy sokáig próbálkoztam, aztán végül bekapcsolt, de pár perc és le is fagyott. Valahol találtam egy leírást, már nem tudom hol, az alapján tényleg bekapcsolt, aztán ismét lefagyott. Ezt többször volt így, de aztán feladtam.

A memória kártyán, hogy tudom megnézni, hogy rajta van-e?

2022. jún. 9. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!