Ha választani kell akkor az újabb nyílván, de a tárhely méretére figyelj oda.
Én minimum 256gb alatt nem veszek telefont, mert utána csak a probléma van vele.
"Ha választani kell akkor az újabb nyílván, de a tárhely méretére figyelj oda."
Szerintem egy felhőtárhely előfizetéssel kombinálva értelmetlenné válik mindegyik iPhone esetén (átlagfelhasználó számára) az alap tárhelynél nagyobb modellt választani (jó, még a 128-asnak lehet értelme). Olyan felárral kínálja az Apple a tárhelybővítést, amiből ÉVEKIG előfizethetsz felhőre.
Na de a kérdésre válaszolva:
Gondolom azért a sima 12 és a 13 Mini az alternatíva, mert az anyagi lehetőségeid eddig terjednek. Ha nem így lenne, akkor a 13 és a 13 Mini között vacillálnál.
Ha csak a pénz miatt vennél Minit, akkor nem javaslom. Ha nem kifejezetten kicsike telefont szeretnél, akkor szinte biztosan zavaró lesz számodra és megbánnád. Szóval én a 12-őt ajánlom.
(Persze a legjobb a sima 13 lenne, de gondolom ez nem fér bele.)
9: Hát szerintem meg nagyon is fontos a tárhely. Lehet a te alkalmazásaid elegendőek egy 64-es szinten is, de nekem a céges dolgokkal például két élet rajta van. Egyiknél működik valóban a felhő, másiknál viszont ki van zárva, csak lokálisan, titkosítva ment mindent.
Persze, ez egy megoldás, nem minden felhasználó találkozik ezzel, de Rendszerüzemetetőként ki merem jelenteni, hogy hosszútávon a nagyobb tárhely és újabb szériába befektetni jobb döntés.
A kérdés szerintem a mini-re irányult. Azért is a 13mini, mert elvileg nem nagyon jön már ki mini ezután, nem volt rá nagy kereslet, de persze ezek még csak pletykák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!