Samsung Galaxy A20E után milyen iphonra váltsak?
Figyelt kérdés
Kezd tönkre menni és már baromi lassú néha, kézben kényelmetlen már a nagy mérete és a lekerekített oldala miatt sokszor kiesett a kezemből, emiatt is lehet a tönkre menés.
Iphonet szeretnék, lehetőleg kis méretűt.
Galaxy A20E után melyik lenne a legjobb választás ha villámgyors mobilt szeretnék? Nem tudom eldönteni melyikkel járnék jobban ha kisméretű és gyors iphonet akarok, tudom nem sok van de így is nehéz dönteni.
2022. jún. 1. 18:23
12/16 anonim válasza:
nem baj ha mini, a memóriája legyen nagy.
13/16 Veteránmacska válasza:
Ha villám gyors kisméretű kompakt minőségi iPhone-t akarsz, akkor az iPhone mini 12 Vedd. Nekem is ez van, és tökéletes soha nem váltanék vissza Androidra drága? Igen drága az iPhone de megéri mert minőséget kapsz minden téren. Szóval iPhone mini 12 lesz nekem megfelelő.
15/16 Veteránmacska válasza:
13 vagyok. Mar vettem. Lepontozok meg szegyeljek magukat hogy normalis valaszt lepontoznak, holott semmi hulyeseget nem irtam csak az igazat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!