Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy tegyek a memóriákártyára...

Hogy tegyek a memóriákártyára is zenét?

Figyelt kérdés

Szóval van egy új Samsunng telóm..30Mb a belső memóriája...Rátettem 6 számot, és ennyi...Amikor újabbakat akartam, kiírja h. "a céllemez memóriája megtelt.Helyezzen be egy új lemezt." Vagy valami ilyesmi..

Pedig érzékeli a telefon hogy memóriákártya van benne, mert a kis ikonja is megjelenik..

Amúgy a telefon F meghajtóként jelenik meg..Aztán azon belül van music, meg images, videos mappa stb...A zenék mappába raktam azt a 6 zenét..

Hogy tegyek zenét a memóriakártyára is?2GB-os...

2010. szept. 18. 19:02
 1/8 A kérdező kommentje:
*Samsung
2010. szept. 18. 19:03
 2/8 anonim ***** válasza:
vedd ki a mem.karit és ragd vissza nemkem úgy működött.
2010. szept. 18. 19:09
 3/8 A kérdező kommentje:

nekem nem megy:(

ha csatlakoztatom a telefont, a gépen nem jelenik meg külön a memóriakártya:S

2010. szept. 18. 19:12
 4/8 Egyszerű huszonéves ***** válasza:

Nekem Samsung 250i-m van Micro SD 2 gb-os memóriakártyával. 2féleképp teszek rá zenét.

1. Ráteszem GPS-re amibe bent van már a memóriakártya és ott rámásolom. (valahogy így a párom csinálta)

2. La-topunkon van helye a memokártyának és simán mintha pendriver-a másolnám.(ezt én csináltam)

Mi kaptunk hozzá átalakítót, mert csak úgy lehetett a laptopba betenni.

Remélem tudtam segíteni.

2010. szept. 18. 19:14
 5/8 A kérdező kommentje:

nekem laptopba csak nagy memókártyát lehet betenni

De ehhez a telóhoz mini memókártya van:S

Nem tudom betenni:(

2010. szept. 18. 19:15
 6/8 A kérdező kommentje:

Pedig ahogy belépek a saját fájlokba,ott is kettéveszi:

TELEFON/KÁRTYA.

Írja is a kártya esetén,h. képek/videók/hangok stb. 0 fájl..

Tehát még üres a memóriakártya:S

2010. szept. 18. 19:24
 7/8 Egyszerű huszonéves ***** válasza:

Azért van hozzá nekünk is azaz átalakító ami ilyen nagyobb lap és abba kell betenni ezt a mütyürke kis kártyát. Sz.techboltba nekem eredetileg úgy adták, hogy kaptam hozzá azt a nagyobb lapot és így a GPS-be is meg a Laptopba is betehető.

Nézz be egy informatikai üzletbe ott segítenek. Vidd a kártyát is úgy tuti tudni fogják mi kell hozzá.

2010. szept. 18. 19:42
 8/8 A kérdező kommentje:

Elvileg van valami lapocska a laptop oldalában...

Az van ráírva, dummy card...Nem tudom ez-e az:P

2010. szept. 18. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!