Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit tudok tenni,ha egy interne...

Mit tudok tenni,ha egy internetes csalóval van dolgom?

Figyelt kérdés

A tegnapi nap folyaman beszeltem egy eladoval egy telefonnal kapcsolatban, egeszen szimpatikusnak tunt, nem gondoltam volna hogy lehet átver ezért elküldtem neki egy szép összeget, amely a telefon árának a felét jelenti(32000ft)

Azóta az eladó csak halaszgatja és mindig csak azt mondja,hogy majd munka után vagy éppenséggel este adja fel a csomagom.

Hogyha nem fog megérkezni és a pénzem sem küldi vissza akkor tehetek ellene feljelentést?

Tudom,tudom nem szabadott volna elore utalni,de messze lakik tőlem az illető.

Válaszokat előre is köszönöm!

2022. máj. 31. 16:50
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Tegnap beszéltél vele, egy nap se telt el, miért vagy ennyire kiborulva?
2022. máj. 31. 17:02
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Most ezt nem értem tegnap beszéltél vele és tegnap óta mindig halasztja?

Tegnap óta max. csak egyszer halaszthatta el munkára hivatkozva, ez még nem ad okot csalás gyanúra.

2022. máj. 31. 17:12
 3/7 anonim ***** válasza:
91%
Igen ha nem kapod meg a terméket, és a pénzt se, akkor elmégy a rendörségre. Ott elmeséled a történeted és kész.
2022. máj. 31. 17:18
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Tanulópenz. Előre soha semmit senkinek!
2022. máj. 31. 17:38
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
és tegnap óta hányszor hivtad?
2022. máj. 31. 17:45
 6/7 anonim ***** válasza:
78%
Kicsit idegbeteg vagy komám. Ha egy hét múlva sem adja fel, akkor érdemes már kombinálni.
2022. máj. 31. 18:02
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

és mivan ha elküldi a mobilt és te nem utalod a 2. felét?

ő is izgulhat.

2022. máj. 31. 18:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!