IPhone szakértők!! Újonnan iphone 12 (250k) - iphone 13 (320k) - vagy használtan régebbi 12 pro vagy pro max 230 körül? Melyiket válasszam?
Szerintem ne vegyél használtan telefont, amennyiben van lehetőséged újat is vásárolni. Tudom, hogy környezetvédelem, de sokszor nagyon meg lehet vele járni 😔
Amennyiben a kereted engedi, az újabb modellt válaszd!
Nyugodtan lehet használtan telefont venni, csak figyelj oda mindenre. Szerintem egy használt IPhone 12 Pro vagy Pro Max tökéletesen jó lenne. Viszont nézd meg az is, hogy hány %-os az aksi bennük mert ha nincs legalább 90-95% akkor én is inkább újonnan venném a telefont. Igazából 70k felárat kell kifizetni ezekért.
Jobb üzemidő, sokkal jobb kamera, észrevehető plusz gyorsaság, + 1 év szoftver támogatotság, dupla alap tárhely. Szerintem megéri a felárat, ha kitudod fizettni.
Ebből egyértelműen a sima 13-mat venném, újonnan, 3 év garival. A 12-nél sokkal jobb aksival, erősebb procival és jobb kamerával, na meg alapból dupla akkora tárhellyel bír.
Használtat azért nem vennék, mert jó eséllyel kifoghatsz egy szürkeimportos valamit, amin ténylegesen csak 1 év gyári Apple gari volt, ami már valószínűleg lejárt. Ha 2 hét múlva tönkremegy bármi benne, akkor cseszheted.
" mert jó eséllyel kifoghatsz egy szürkeimportos valamit,"
ha egy igazi béna f@sz vagy, akkor biztos.
de aki egy kicsit is figyel, azzal nem történik ilyen...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!