Használ valaki 2022-ben gombos telefont fiatalként?
Ha valaki függő lesz az okostelefontól, az a felhasználó hibája, önkontroll 0, nem kell egész nap símogatni....
Mint fentebb írtam, és mások is, értesítéseket ki kell kapcsolni/szelektálni, olyan appokat törölni ami felesleges, mobilnetet lemondani, csak otthoni wifi legyen, tök egyszerű.
"Mint fentebb írtam, és mások is, értesítéseket ki kell kapcsolni/szelektálni, olyan appokat törölni ami felesleges, mobilnetet lemondani, csak otthoni wifi legyen, tök egyszerű."
Ezzel az a bajom hogy ez tényleg csak félmegoldás.
Vettem 5.000 ft-ért egy "butafont"
MultiSIMmel ugyanaz a száma, mint a fő (Huawei Mate 40 Pro) telefonnak.
Ha olyan helyen dolgozom "maszekban" , akkor csak a kicsit viszem magammal, mert nem mindegy, hogy egy 5.000 Ft-os telefont török össze, vagy egy 400.000-eset
Én gombos telefont használok, de valószínűleg nem úgy, ahogy a kérdező gondolta, még viszonylag fiatalnak számítok. :)
Ez egy F(x)tec Pro1 nevű készülék, és normál Android telefon, kicsúsztatható billentyűzettel.
Nem feltétlen való átlagembernek, de én jól tudom használni LineageOS rendszerrel - ez a készülék már nem kapható, valamivel gyengébb paraméterekkel, sokszori csúszás után várhatóan mostanság fogják a Pro1-X készülékeket postára adni
Érintőképernyőn utálatos hosszú szövegeket, helyesen leírni, fizikai billentyűzettel ez sokkal kényelmesebb.
Hasonló színfolt még a Planet Computers által gyártott pl. Astro Slide készülék, vagy pl. Unihertz Titan is.
Ezen felül a Pinephone-nak is van billentyűzet kiegészítője, bár ez a telefon mégkevésbé való átlagembernek.
Tehát van 2022-ben olyan "gombos telefon" még, ami a kor technikai színvonalának megfelel, és nem a szokásos egyen cucc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!