Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Használ valaki 2022-ben...

Használ valaki 2022-ben gombos telefont fiatalként?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor milyent? Miért döntöttetek a hagyományos telefon mellet? Éreztek hátulütőket? Milyen pozitív és negatív tapasztalataitok vannak? Gondolkodom én is azon, hogy legalább egy időre visszaváltsak gombosra, sokszor elegem van abból az információmennyiségből, amit rám tud zúdítani egy okostelefon.

2022. máj. 27. 20:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
De ha már van neki akkor mindek dobja el ?!
2022. máj. 28. 10:56
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert ha nem is használsz valamit, a kísértés még megmarad hogy visszaess
2022. máj. 28. 11:01
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan az mintha egy absztinens alkoholista előtt lenne egy üveg pia.
2022. máj. 28. 11:04
 14/17 anonim ***** válasza:
65%

Ha valaki függő lesz az okostelefontól, az a felhasználó hibája, önkontroll 0, nem kell egész nap símogatni....

Mint fentebb írtam, és mások is, értesítéseket ki kell kapcsolni/szelektálni, olyan appokat törölni ami felesleges, mobilnetet lemondani, csak otthoni wifi legyen, tök egyszerű.

2022. máj. 28. 11:06
 15/17 anonim ***** válasza:
76%

"Mint fentebb írtam, és mások is, értesítéseket ki kell kapcsolni/szelektálni, olyan appokat törölni ami felesleges, mobilnetet lemondani, csak otthoni wifi legyen, tök egyszerű."

Ezzel az a bajom hogy ez tényleg csak félmegoldás.

2022. máj. 28. 11:09
 16/17 anonim ***** válasza:

Vettem 5.000 ft-ért egy "butafont"

MultiSIMmel ugyanaz a száma, mint a fő (Huawei Mate 40 Pro) telefonnak.

Ha olyan helyen dolgozom "maszekban" , akkor csak a kicsit viszem magammal, mert nem mindegy, hogy egy 5.000 Ft-os telefont török össze, vagy egy 400.000-eset

2022. jún. 5. 12:24
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Én gombos telefont használok, de valószínűleg nem úgy, ahogy a kérdező gondolta, még viszonylag fiatalnak számítok. :)

Ez egy F(x)tec Pro1 nevű készülék, és normál Android telefon, kicsúsztatható billentyűzettel.

Nem feltétlen való átlagembernek, de én jól tudom használni LineageOS rendszerrel - ez a készülék már nem kapható, valamivel gyengébb paraméterekkel, sokszori csúszás után várhatóan mostanság fogják a Pro1-X készülékeket postára adni

Érintőképernyőn utálatos hosszú szövegeket, helyesen leírni, fizikai billentyűzettel ez sokkal kényelmesebb.

Hasonló színfolt még a Planet Computers által gyártott pl. Astro Slide készülék, vagy pl. Unihertz Titan is.

Ezen felül a Pinephone-nak is van billentyűzet kiegészítője, bár ez a telefon mégkevésbé való átlagembernek.

Tehát van 2022-ben olyan "gombos telefon" még, ami a kor technikai színvonalának megfelel, és nem a szokásos egyen cucc.

2022. jún. 5. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!