Jövő hónapban szeretnék új telefont venni. Vélemény?
Jelenleg egy Huawei p30lite használok meg is voltam vele elégedve,de sajnos már nem üzemel jól.
Iphone 12 vagy Iphone 13 jobb? és miért?
Ip12 és a ip13 kamerája ugyan olyan?
Ez lenne a legelső apple telefonom.
A 13-ban jobb proci, nagyobb alaptárhely, és lényegesen jobb akksi van. Kamera tudja a cinematic módot. Én biztosan ezt venném.
Az egyes válaszát pedig hagyd figyelmen kívül. Messziről érződik a szegényszag.
Szegényszag? Rohadtul nem. Tapasztalat. Egyszerűen android után nekem annyira kezelhetetlenül lebutított az iphone, hogy kèptelen voltam használni. Hiányzott a gondolkodás. Ami nem csoda, már lassan a seggünket is budipapír app-al töröljük. Így el is adtam.
De nyugodtan személyeskedj ismeretlenül.
Suttyó paraszt.
Bár nem értem miért kell hülyeséget írni...
Buta egy OS, ugye azt tudod hogy az alkalmazásokat használjuk 99%-ban, nem az adott OS funkcióit?
10 év használtam androidot, a TouchWiz-től(mert régen még az volt) a vegytiszta stock androidig mindent szinte szóval van viszonyítási alapom.
Átlag user szempontjából SEMMIVEL nem rosszabb.
De én erről a droid vs IOS témáról leszállnék, mert sok a hülye mindkét oldalon...
Kérdező:
iPhone 13 teljesen jó, ha androidos akkor S22. Próbáld ki, nézd meg melyik tetszik stb.
#3.Persze jövőre meg jön a 15, meg 2 év múlva a 16 stb. lehetne a végtelenségig várni a következőre...
Az iOS semmivel sem butább, max az egyesnek nem jött be. Ennyi az egész.
Egyébként bizonyos alkalmazások sokkal jobban optimalizáltak az iPhone-okra. Szerintem menj be egy Media Markt-ba, és nyomkodj egyet egy kicsit. Döntsd el te magad. Az ilyen Android vs. iOS kérdésekbe felesleges belemenni, mert mindkettőnek vannak előnyei és hátrányai. Egyénfüggő hogy kinek melyik jön be jobban.
A 12 és a 13 közül mindenképp a 13 éri meg jobban. A 12 lényegében alig olcsóbb, azonos méretű tárhely esetén pedig még jobban elfogy ez az árbéli különbség.
A 13-nak lényegesen jobb üzemideje van (sőt, kb. minden Androidos ár és méretbeli vetélytársánál jobb), jobb kamerája és nyilván erősebb hardvere, meg alapáron 128 GB-os a háttértára.
Méretben és tudásban Android fronton a Samsung S22 áll ezen a szinten, de pár hónapja amikor én is szintén a iPhone 13 mellett döntöttem, akkor az S22 még drágább volt (valamennyire még most is), a processzora gyengébb és az üzemideje kategóriákkal rosszabb (igen, ide jutottunk, hogy az iPhone veri agyon üzemidőben a vetélytársakat :D).
Viszont az S22 120 Hz-es kijelzővel rendelkezik (szerintem érezhető különbség nincs egy 60-as és egy 120-as panel között, de ha neked ez szempont, akkor fontos), a kamerája elvileg valamennyivel jobb képeket készít (az iPhone meg jobb videókat) + van benne telefotó kamera.
Ha eddig nem szabtad komolyabban testre a telefonodat mindenféle launcherekkel, meg hasonló dolgokkal, akkor az iOS semmiben nem fog zártabbnak tűnni az Androidnál. (Szerintem az userek jelentős része nem szórakozik launcherekkel meg témákkal, de ha te igen, akkor erre készülj.) Általános felhasználásban nem fogsz észrevenni jelentős különbséget a két rendszer között, az appok meg ugyanazok, szóval szerintem az ilyen "iPhone-t semmiképp. Androidhoz képest nagyon buta." szintű válaszok a hozzáértés legkisebb szikrája nélkül íródtak és nem érdemes rájuk hallgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!