Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mitől van az, hogy bizonyos...

Mitől van az, hogy bizonyos ismerősöknél írja ha smst küldök mellé hogy kézbesítve, meg hogy olvasott, másoknál nem?

Figyelt kérdés
Konkrétan egy személynél érdekel, az én telefonomon halványzöld háttérben van az sms, nincs írva mellé semmi, eddig amikor írtam neki akkor ki volt írva hogy kézbesítve, meg az is hogy ha olvasta már. Neki is okostelefonja van meg nekem is. Ez miért lehet hogy most nem írja ki mellé a rendszer egyiket sem? Tiltotta volna a számom?
2022. máj. 27. 12:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Vagy a számodat tiltotta vagy azt hogy jelentés legyen az állapotról.

A harmadik lehetőség hogy ki van kapcsolva a telefonja.

2022. máj. 27. 12:40
 2/14 anonim ***** válasza:

iPhone mind a kettő készülék?

Mert ha iPhone, akkor az Internetre csatlakoztatott telefonok olyankor automatikusan használják az iPhone-nak azt a szolgáltatását, amit iMessage-nak hívnak.

Ez egy peer to peer titkosítással ellátott szoftver.

Ez minden iPhone-on alap.

Kb. úgy működik mint a Signal, Viber.

Olyankor látod, ha elolvasta stb.

Ha Android, akkor nem tudom.

Lehet ott is van már valami ilyesmi, de nem hiszem.

Sima SMS-nél meg ugye nincsen ilyen.

2022. máj. 27. 12:58
 3/14 A kérdező kommentje:
Android mind2. Most próbáltam egy másik Androidos telefonommal, tiltottam a számom, beállítottam a tiltottról hogy mutassa ha olvasta, jött az értesítés hogy kézbesítve. Utána feloldottam, küldtem megint, újból csak az jött hogy kézbesítve, az elolvasás ellenére is. Nem tudom tényleg mitől függhet, egy régi készülékre küldtem próbaként, lehet azok még nem küldtek visszaigazolást az olvasottságról. De akinek küldtem az övé nem régi, eddig kaptam visszaigazolást pedig be se volt állítva, most nem.
2022. máj. 27. 13:06
 4/14 anonim ***** válasza:
3# Hiába tiltod a saját számodat mert az kizárólag hívásnál érvényes, SMS-nél NEM tudod tiltani!
2022. máj. 27. 13:08
 5/14 A kérdező kommentje:

Mármint 2 számom van.

Az előbb egy nyomógombosba raktam a kártyám, arra küldtem smst, majd tiltottam a számom, utána nem is tudtam rá smst küldeni.

Most egy régi okostelefonommal is kipróbáltam de ott nem találtam meg hogy lehet tiltani a számom.

Viszont most kikapcsoltam, ilyenkor nem küldte a kézbesítve értesítést, csak hogy elküldve.

2022. máj. 27. 13:12
 6/14 anonim ***** válasza:

Kicsit bonyi vagy.

Milyen irányba tiltottad a számod????

Én azt írtam, úgy értettem hogy ha te küldesz egy SMS - t a Pistának úgy, hogy a kezedben lévő saját telefonodon letiltottad a szám kijelzést (azaz ha hívod Pistát, akkor őneki "ismeretlen szám" jelenik meg) az a tiltás SMS - re NEM érvényes, ott a Pista úgy kapja meg az üzit, hogy ott virít a te telefonszámod.

Ha Pista letiltott téged, akkor tőled SMS - t nem fog kapni és hívni sem tudod.

2022. máj. 27. 13:19
 7/14 anonim ***** válasza:
És mivel letiltott téged és SMS - t nem tudsz neki küldeni, ezért neked sem fog visszajönni Semmi kézbesítési infó. (sem olyan hogy kézbesítve sem olvasott)
2022. máj. 27. 13:20
 8/14 anonim ***** válasza:
Próbáld meg hogy barátnőd vagy akárki számáról küldeni SMS-t neki.
2022. máj. 27. 13:21
 9/14 anonim ***** válasza:
Utána meg írni hogy bocsi. Téves.
2022. máj. 27. 13:22
 10/14 anonim ***** válasza:
Lehet kikapcsolat a chatek funkciót a telefonján.
2022. máj. 27. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!