Xiaomi telefonon szenzorok időközönként nem működnek (AndroSensor kép), ilyenkor a kamera se tölt be. Létezik valami megoldás?
Sziasztok!
Adott egy Xiaomi Poco X3 pro telefon, ami időközönként "meghülyül". Napi használatban van, és néha észreveszem, hogy nem fordul el automatikusan a kép (természetesen be van kapcsolva az automatikus elforgatás, nem az a gond), és a kamera applikációban a videó mód sem tölt be. Mivel videózni így körülményes, mert csak újraindítás után működik, így zavar ez a probléma. Nemrég kijött a MIUI 13, frissítés után megoldódott a gond. Sajnos azóta újra jelentkezik a probléma.
Egy YouTube videóban mutattak egy appot, ami ellenőrzi a szenzorokat. Ezt letöltöttem, és azt láttam, hogy nem működnek (Kép: [link] ). Telefon újraindítása után pedig azonnal küldik az információkat (Kép: [link] ). Nem tudom, hogy mi okozhatja azt, hogy kb. hetente "elromlanak" a szenzorok, és nem küldenek adatot, újraindítás után meg újra tökéletesek?!
Köszönöm a segítséget előre!
Zsolt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!