Akkor ez most egy 5 vagy egy 5s?
Figyelt kérdés
Nézzetek meg minden fotót: [link] Akkor ez most egy 5 vagy 5s? Mert az eleje 5s a hátulja viszont 5, de az 5-ben nincs arany szín. Akkor ez még is mi a f@szom?2022. máj. 25. 14:28
11/16 anonim válasza:
Amúgy miért vagyunk lepontozva? :D
12/16 anonim válasza:
Éppen ugyanezt szerettem volna megkérdezni én is...
13/16 anonim válasza:
És én miért vagyok lepontozva mikor azt írja atag a mit írtam
14/16 A kérdező kommentje:
Félreértés ne essék, egyáltalán nem szeretném megvenni!
2022. máj. 27. 14:21
15/16 anonim válasza:
Soha az életben nem fogjuk megtudni, hiszen nagyon ellentmondásos tulajdonságai vannak.
Persze az is lehet, hogy az illető szándékosan szívatja az arra tévedt látogatókat azzal, hogy egy 5-öst fotózott le hátulról, egy 5S-set pedig elölről :D
Külföldön egyébként igenis elérhető volt aranysárga színű hátlappal is az 5-ös modell, viszont a "Főoldal" gombja természetesen annak sem volt sík.
16/16 anonim válasza:
Hátmosmá elgondolkodtam, hogy megveszem és szétszedem, hogy mi van benne :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!