Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung A40 helyett mit...

Samsung A40 helyett mit javasoltok?

Figyelt kérdés
A40 készülékem végleg megadta magát, szervizben olyan magas javítási költséget mondtak, ami nekem már nem éri meg, vennék egy új készüléket helyette. Nagyon meg voltam elégedve vele, a tudása is megfelelő nekem. Nem tudom milyen Samut válasszak helyette, hasonló tudással mint a kis A40 volt.Árban mehetünk úgy 150 ezer Ft-ig.
2022. máj. 25. 11:49
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

A Galaxy A73 szerintem 200 körül is simán megérné még, viszont sajnos nem csak itthon, de egész Európában bizonytalan, hogy egyáltalán kapható lesz-e! Nálam is potenciális jelölt volt, de most hogy tudom, mi a szitu, nálam is az A52s került előtérbe!

Az A53-nak nagyobb az akksija, frissebb bluetooth-verziója van, és vékonyabbak a lapkái, de: a Snapdragon procinak jobb a technológiája, mint az Exynos-nak, így hosszabb távon is gyorsabb marad, energiatakarékossága miatt pedig a kisebb akksi ellenére is ugyanakkora az üzemideje, minden másban azonosak! Esetleg még az S20 FE is ott van, aminek jobb a videózási képessége, és van rajta vezeték nélküli töltés, de ennyi! Szerintem összeségében az a52s éri meg leginkább, vagy a processzor miatt az 5G-s S20 FE !

[link]

2022. máj. 25. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!