Telekom: egyszerhasználatos kód SMS-ben nem érkezik meg mit lehet tenni? (bővebben lent)
Van egy kártyám, amelyet aktiváltam pár hónapja. Még akkor létrehoztam a Telekom fiókot úgy, hogy a telefonszám és az általam megadott jelszó segítségével be tudjak lépni. Akkor ez működött is.
Most be szerettem volna lépni és "egyszer használatos kód" kellene, ami sehogyan sem hajlandó megérkezni a telefonszámra. Van hálózat, teljes térerő is, hiába. Nagyon sokszor próbáltam, a kód 4 perc után lejárt, "Nem kaptam meg a kódot", kértem újat és újat és megint de hiába...
Ilyen probléma másnál is jelentkezett, hogyan oldotta meg?
Szerintem nem...
nincs ott msik csomag?
A telefonról ha felhívok másik telefont, az a szám íródik ki amit megadok.
Jogod van kételkedni, csak ezzel nem segítesz, inkább azt érzem hogy próbálsz hülyének nézni, amire nem adtam semmilyen okot.
Megoldódott.
Egyébként ha ilyen - szerintem - rendkívül gyakran előforduló hibajelenségre - a web-es felületet felkészítették volna, akkor azonnal, egyetlen pillanat alatt minden kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!