Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi baja lehet a telefonomnak,...

Mi baja lehet a telefonomnak, tele lehet vírussal??

Figyelt kérdés

Már annyira kétségbeejt, hogy telik, telik, telik a 32 GB memóriája, pedig már alig használom valamire, már alapvető alkalmazásokat töröltem le róla, meg az összes képet, videót stb :(

Már tényleg nem csinálok vele szinte semmit, állandóan kint van a jelzés, hogy tele a tárhely, de ha ellenőrizni próbálom bigx mégis hogy, nem tűnik úgy, hogy 32 GB el lenne foglalva... Már nem fut rajta a viber, nem enged hívni, nem jönnek be rajta az üzenetek, állandóan kéri, hogy szabadítsak fel tárhelyet. Felszabaditok nagy nehezen egy keveset, de már tényleg lassan nincs mit, aztán pár óra múlva megint tele van. Eddig soha egy telefonom sem volt ilyen, pedig volt amit éveken át használtam. Ez még nincs egy éves sem, igaz, használtan vettem, de hónapokon át semmi baja nem volt.

2022. máj. 22. 11:42
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Factory reset után tedd vissza az alkalmazásokat ismét.
2022. máj. 22. 11:54
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
És a telefon típusa titok?
2022. máj. 22. 12:01
 3/3 anonim ***** válasza:
55%

Szia!

Csinálj egy gyári adatok visszaállítását, jobb esetben megoldja a problémádat.

2022. máj. 22. 12:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!