Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi van a töltővel?

Mi van a töltővel?

Figyelt kérdés

Kaptam egy ZUZG DualCharge töltőt, amivel 2 telefont lehet tölteni(vezetékesen).

Na most ha én bedugok két telefont, akkor egy idő után mind2 telefonnál elkezd ki-be kapcsolgatni a töltés, néztem a töltőt, eléggé meleg.

Hibás lehet a töltő, vagy nem? Szerintetek úgy merjem hagyni éjszakára tölteni?

2022. máj. 21. 22:54
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Jah az kimaradt, hogy egy iPhone 6s és egy Samsung S10+ töltődik róla.
2022. máj. 21. 22:57
 2/11 anonim ***** válasza:
91%
Semmiképp se hagyd úgy éjszakára ha meleg. Én inkább hanyagolnám a két telefon egyszerre töltését ezzel.
2022. máj. 21. 23:00
 3/11 anonim ***** válasza:
91%

Az ilyen cuccokban egy töltő van, csak két lyuk. Magyarul nem tudsz vele normálisan két eszközt tölteni.

Amielyik akkora teljesítményű, hogy mindkét csatornán értelmezjető mennyiségű villamos energiát tud kiizzadni magából az elég drága.

2022. máj. 21. 23:02
 4/11 anonim ***** válasza:
Szerintem Baseus töltőt nézz, két csatlakozós is van, szerintem nagyon megbízható maga a márka.
2022. máj. 22. 05:53
 5/11 A kérdező kommentje:
+ érdekesség, hogy egyik telefonon sem működik az ujjlenyomat olvasó, ha ezzel a töltővel töltöm őlet
2022. máj. 22. 09:17
 6/11 anonim ***** válasza:

Mert valami vacak. Olyan elektromágneses hatásai vannak a telefonra ami nem tesz jót neki.

Ne használd, dobd ki és ne vegyél meg 1000 forintos töltőt legközelebb, csak ha tönkre akarod tenni a telefonjaidat. Vagy ha fel akarod gyújtani a házat. De arra van jobb és biztosabb módszer is!

2022. máj. 22. 10:25
 7/11 anonim ***** válasza:

Nemrég volt lista pár megbízhatatlan töltőről, amelyeket bevizsgáláskor veszélyesnek találtak.

Szerintem ismert márkás töltőt vegyél (mint a Baseus), lehet drágább, de nem lesz problémád vele.

2022. máj. 22. 10:28
 8/11 A kérdező kommentje:

Hát multival rámértem az usb-re, 6.97 voltot ad le, két fogyasztóval leesik 4.23V-ra.

Mindenesetre akkor ezt offolom.

Esetleg olyat lehet, hogy egy samsung gyorstöltőbe usb hubot dugni, hogy tudjuk tölteni a telefonokat?

Egyébként a töltő egy tok mellé volt ajándékba

2022. máj. 22. 14:11
 9/11 anonim ***** válasza:

Szerintem ha csak úgy volt ajándékba, akkor azért olyan rossz a minősége.

Szerintem olyan töltőt válassz, ami alapból több telefon töltésére van tervezve.

2022. máj. 22. 14:16
 10/11 anonim ***** válasza:
82%

"6.97 voltot ad le, két fogyasztóval leesik 4.23V-ra."

Jaajjjjj!!

Csuda, hogy nem tette tönkre a telefonokat.

2022. máj. 22. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!