Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A telefonomnak akkor gyári a...

A telefonomnak akkor gyári a kijelzője?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre mintha egy picit mások(inkább melegebbek lennének a színek night shift és True Tone nélkül a 6s Plushoz képest) és így aggódni kezdtem hogy utángyártott a kijelzője. Viszont működik a True Tone. Igaz hogy a True Tone csak a gyári kijelzőknél működik? (iPhone 8

2022. máj. 20. 06:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Át lehet sütni a képernyő azonosítóját egy másik kijelzőbe így azzal is megy true zone amire cserélve lett
2022. máj. 20. 07:23
 2/4 Morzsi007 ***** válasza:
Betekintési szög, esetleg a kontrasztnál is érződik, ha nem eredeti kijelzője van. Meg a max fényerőnél.
2022. máj. 20. 07:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Mondtam már a másik kérdésednél is, hogy szedd szét és nézd meg. Máshogy nem lehet megtudni hogy eredeti-e.
2022. máj. 20. 08:09
 4/4 anonim ***** válasza:

Vegyél másikat. Gondolom milliomos lehetsz ha ez a legnagyobb problémád, így nem okoz neked gonodot egy másikat venni, amiben garantáltan eredeti a kijelző.

De ha nem eredeti, akkor mi van?

2022. máj. 20. 13:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!