Hogy tudom visszakapni az instagram profilomat?
Figyelt kérdés
Személyazonosságot ellenőriztek, és kitörölt az instagram.. mindent megpróbáltam, személyit mutattam de egyszerűen elutasítják, mert rossz korosztály-t jelöltem meg.. van valaki aki hasonló cipőben járt?
Kinek tudjuk még jelezni?
2022. máj. 19. 21:55
1/10 anonim válasza:
Cicuka, hazudtal, nyilvan idosebbnek hazudtad magad, nyilvan kiskoru is vagy, kizartak es kesz. Sehova se tudod 'jelezni', mert a Meta egy maganvallalat es semmifele hatosag nem tudja befolyasolni hogy kit engedjen a platformra vagy epp kit tiltson ki. Torodj bele.
2/10 anonim válasza:
nem olyan fiatal, már van SZIG-e.
3/10 anonim válasza:
#2 akar csecsemonek is lehet szemyije, sot 2019 ota kotelezo is.
6/10 A kérdező kommentje:
Idősebb vagyok csak nem akartam megadni a születési évemet, mert idegesít hogy mindig mindent tudni akarnak ennyi.
Egy gyors beletekerés volt, és 18 év alá jött ki. Ez az oldal egyre trágyább. Valaki?
2022. máj. 21. 17:18
7/10 anonim válasza:
most akkor ez az oldal vagy az instagram?
8/10 anonim válasza:
'Egy gyors beletekerés volt, és 18 év alá jött ki.' - aha... :D
9/10 anonim válasza:
én egy gyors tekerés miatt szoktam fiatalitani magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!