Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Most hogyan lehet letölteni a...

Most hogyan lehet letölteni a moddroidról dolgokat?

Figyelt kérdés

Feltétlenül muszáj telepíteni a moddroid alkalmazást?

Régen erre nem volt szükség, és most szerettem volna telepíteni onnan egy programot, és hiába töltöm le az APK-t, az alkalmazást erőlteti rám. Valahogy ezt meg lehet kerülni, vagy valami?

2022. máj. 18. 10:35
 1/4 anonim ***** válasza:
7%

Én nem próbálkoznék ilyen oldakról letölteni, nagy eséllyel vírusos applikációk :D

Kérdésre válaszolva, ha úgy oldották meg akkor muszáj lesz az ő alkalmazásukat használnod.

2022. máj. 18. 11:31
 2/4 anonim ***** válasza:
92%

Helyes, hogy próbálod elkerülni a GPlay-t, lejárt lemez már.

Innen esetleg?

- [link]

- [link]

Például az apkpure-on is előfordul xapk kiterjesztésű saját formátum, de az csak egy tömörített cucc, kibontod és benne van az apk.. ami már mehet is felfele.

2022. máj. 18. 12:27
 3/4 A kérdező kommentje:

#1:

Rengeteg gyártó nevetségesen sok pénzt kér el az alkalmazásaikért a Play áruházban, meg a többi gyártói áruházban.

Persze, ha egy olyan alkalmazásról van szó, ami valóban hasznos, és tényleg kellenek a rendszeres frissítések hozzá, akkor megvásárolom az adott alkalmazást. Nekem van egy 7000 forintos alkalmazásom, amire nagy szükségem volt, és rendes forrásból szerettem volna beszerezni, és a frissítések is kellenek hozzá.

2022. máj. 18. 13:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Aptoide és APK Pure-n sokminden fent van
2022. máj. 18. 19:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!